GÜNCEL

Akar’dan bayram mesajı

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir mesajla kutladı

22 Nisan 2018 Saat: 16:41
Akar’dan bayram mesajı
Akar’dan bayram mesajı

Akar’dan bayram mesajı

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir mesajla kutladı

Akar mesajında şunlara yer verdi: “Ulusların yaşamlarında önemli dönüm noktaları vardır. Gerek TBMM’nin açılışı gerekse Atatürk’ün himayesinde çocuklar için bayram olarak ilan edilmesi, 23 Nisan gününün, ulusumuz için değer kazanmasına, ulusal bilincimizin ve sevincimizin her yıl yediden yetmişe tazelenmesine vesile olmuştur.

Çocuk bayramının bir ulusa maledilmesi, sadece Türkiye için değil, dünyadaki tüm çocuklar için de bu özel günü anlamlı kılmıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98’inci yıldönümünü ne yazık ki, Meclis’in yetkilerinin kısıtlandığı, gücünün zayıflatıldığı bir dönemde kutluyoruz.

 Cumhuriyeti kuran, Cumhuriyet devrimlerini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi olarak dün olduğu gibi bugün de ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, Cumhuriyet ve demokrasimize yönelik giderek artan tehditlere karşı mücadelemizi daha da artırarak sürdürmemiz gereken bir dönem yaşıyoruz.

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, Cumhuriyetin kurumlarına, onun laik, demokratik, sosyal hukuk devleti yapısına yönelik her türlü tehdide karşı mücadelesinin her ahval ve şartta süreceğinden kimsenin şüphesinin olmaması gerekir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bugüne kadar meclis çatısı altında milletimize emeği geçen tüm meclis üyelerini en derin saygı ve rahmetle anıyor, bu bayramın tüm dünya çocuklarının barış, refah ve huzur içerisinde yaşamasına vesile olması dileğiyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum"

 

                                                                                             

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑