GÜNCEL

Akıl almaz kuyumcu soygunu!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir kuyumcu, akıllara durgunluk verecek bir yöntemle soyuldu

18 Nisan 2013 Saat: 18:57
Akıl almaz kuyumcu soygunu!
Akıl almaz kuyumcu soygunu!

Bir kişi kuyumcunun önüne pirinç döktü. Kapı önünü temizlemek isteyen kuyumcu, arkasını dönünce iş yerine gizlice giren diğer şahıs, açık olan kasadan 60 bin TL'lik parayı alarak kayıplara karıştı.

Elbistan'da öğle saatlerinde ilginç bir soygun yaşandı. Malatya Caddesi üzerinde bir kişi elinde pirinçle geldi. Kuyumcudan alışveriş yapan şahıs, dışarı çıktığında elindeki pirinç poşeti yere düşürdü ve pirinçler kaldırıma döküldü. 
Kuyumcu Hamiş Yoran adlı esnaf da temizlik çalışmasına yardım etmeye başladı. Temizlik çalışmasına dalan kuyumcunun bu dalgınlığından faydalanan ve iki kişi olduğu öğrenilen hırsızlardan biri iş yerine girdi. Çok kısa süre içerisinde kasada bulunan ve toplam bedeli 60 bin TL olan parayı alan hırsız, yanındaki diğer şahısla birlikte kayıplara karıştı. İş yeri sahibi ise soyulduğunu işi bittikten 30 dakika sonra öğrendi.
Durumu hemen polise haber veren Hamiş Yoran, 60 bin TL'lik hırsızlık olayının şokunu yaşadı. Şahısların eşkallerini ve iş yeri kamerasına ait görüntüleri alan polis, hırsızları aramaya başladı. Kaçan kişiler her yerde aranıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑