TURİZM

Akmis Grup’a yoğun ilgi

28 Ocak günü (Bugün) başlayıp 31 Ocak günü sona erecek olan İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan Emitt fuarına Akmis Grup damgasını vurdu

28 Ocak 2016 Saat: 17:34
Akmis Grup’a yoğun ilgi
Akmis Grup’a yoğun ilgi

Sabiha Gökçen Havaalanı’na Sakarya, Kocaeli, Bursa ve Yalova gibi illerden taşımacılık yapan, aynı zamanda bünyesinde Healthpath Sağlık Turizmi, Heykel Turizm, VİP Taşımacılık, Fotoproje, Highway Dergisi, İş Fırsatı ve Progüven’i barındıran Akmis Grup, fuarda büyük ilgi çekti. Gerçekleşen fuarda Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, Akmis VİP Müdürü Sercan Kahya, Heykel Turizm Müdürü Özgü Göksu, Akmis Grup İletişim Danışmanı Erhan Altıparmak ve Highway Dergisi Editörü Arife Sağır, standa gelen misafirlere Akmis Grup faaliyetlerini anlattı.

“TANITIM İÇİN FUAR FIRSATLARINI DEĞERLENDİRİYORUZ”

Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, Emitt fuarına Akmis Grup olarak her yıl katıldıklarını belirterek, “Biz Akmis Grup olarak turizm fuarlarına katılım sağlıyoruz ve hem şirketimizin hem de Kocaeli’nin tanıtımını yapıyoruz. Genel olarak Akmis Grup büyük bir marka olduğu için herkesçe tanınıyor. Farklı faaliyet alanlarımızla ilgili, ziyaretçilerimizi bilgilendiriyoruz. Tüm tanıtım kataloglarımızda Kocaeli’nin doğal güzelliklerini vurguluyoruz ve tanıtımına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda başarılı bir fuar dönemi geçirdiğimize inanıyoruz. Geçtiğimiz yıl Kocaeli’nin yerel yönetimleri ve firmalarının çokluğu dikkat çekiyordu. Fakat bu yıl Kocaeli’nin yerel yönetimleri ve firmaları fuara katılım sağlamamış. Bu kentimiz adına büyük bir eksiklik. Herkes Kocaeli’nin aynı zamanda turizm kenti olduğunu unutmamalı” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑