SİYASET

AKP’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Gerekçeler dikkat çekiyor

AKP’de bir süredir devam eden ‘görevden af isteme’ ve ‘istifa’ furyasına bir kişi daha katıldı. AKP Genç İlçe Başkanı Aydın Kalabalık görevinden istifa ettiğini duyurdu.

16 Nisan 2022 Saat: 21:10
AKP’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Gerekçeler dikkat çekiyor
AKP’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Gerekçeler dikkat çekiyor

AKP iktidarının seçimlerde kaybedeceğini anlayan isimlerin görevden istifa ya da af istediği iddia edildi. Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde AKP İlçe Başkanı Aydın Kalabalık, “Kişisel işlerinin yoğunluğu” ve “ailevi sebepler” nedeniyle partisindeki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AKP’DE “KALABALIK” İSTİFA ETTİ

AKP teşkilatlarında yönetici istifaları hız kesmeden sürüyor. AK Parti yönetiminde olan Bağcılar Belediyesi Başkanı Lokman Çağırıcı’nın ardından AK Parti’de teni istifa depreminin adresi Bingöl oldu.

AKP'li Bağcılar eski Belediye Başkanı Lokman sosyal medyadan yaptığı “Daha önce mevcut olan kalp sorunlarımın tekrarlaması sonucu, beni çok sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerekçesiyle karşı karşıya kaldım. Kıymetli hekimlerimizle yaptığımız istişareler neticesinde, görevi bırakmam gerektiği kanaatine vardım. Dolayısıyla 13.04.2022 tarihi itibarıyla Bağcılar Belediye Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldım” açıklamasıyla istifa ettiğini duyurmuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑