GÜNCEL

AKP il örgütünden öğrencilere mesaj: Erdoğan’ı karşılamaya gidene eşofman takımı hediye

Gaziantep'te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5 Kasım'da kente yapacağı ziyaret nedeniyle, lise ve üniversite öğrencilerine mesaj atılarak, karşılamaya gidenlere 'eşofman takımı hediye edileceği' belirtildi.

4 Kasım 2022 Saat: 09:46
AKP il örgütünden öğrencilere mesaj: Erdoğan’ı karşılamaya gidene eşofman takımı hediye
AKP il örgütünden öğrencilere mesaj: Erdoğan’ı karşılamaya gidene eşofman takımı hediye

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü Gaziray'ın açılışını gerçekleştirmek üzere Gaziantep'i ziyaret edecek.

Erdoğan'ın ziyareti öncesi çalışmalarını sürdüren AKP il teşkilatının WhatsApp üzerinden lise ve üniversite öğrencilerine mesaj atarak Erdoğan'ı karşılamaya davet ettiği ortaya çıktı.

CHP’nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ndeki meclis üyesi Uğur Kalkan'ın ekran görüntüsünü paylaştığı mesajda, WhatsApp'ta "Cumhurbaşkanı Karşılama" adıyla kurulan grupta, karşılamaya gidenlere eşofman takımı hediye edileceği belirtildi.

Kalkan'ın paylaştığı mesajda şu ifadeler yer alıyor:

"Arkadaşlar cumartesi günü cumhurbaşkanımız Gaziantep’te olacak. Karşılamak için havalimanına gidilecektir. Gaziantep Üniversitesi önünden saat 9:00-9:30 aralığında otobüs kalkacaktır. Katılmak isteyenler aşağıdaki linkle katılım sağlayabilir. Ayrıca katılan arkadaşlarımıza eşofman takımı hediye edilecektir.'

CHP'li Kalkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"AKP genel başkanı cumartesi günü Gaziantep’i ziyaret edecek. Bu ziyaret için hummalı bir çalışma var. Oluşturulan WhatsApp grubundan lise 3-4 ve üniversite öğrencileri programa davet ediliyor. Karşılamaya katılan kişilere eşofman takımı da hediye edilecekmiş."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑