SİYASET

AKP'de istifa dalgası: İki İl başkanı daha istifa etti

Dün istifa eden AKP Balıkesir İl Başkanı Ahmet Sağlam'ın ardından bugün de AKP Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Daha önce 6 il başkanı istifalarını vererek görevlerinden ayrı

20 Kasım 2019 Saat: 10:42
AKPde istifa dalgası: İki İl başkanı daha istifa etti
AKP'de istifa dalgası: İki İl başkanı daha istifa etti

Çanakkale AKP İl Başkanlığı görevini 2 Nisan 2018 tarihinden bu yana yürüten Gültekin Yıldız, Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile yaptığı görüşmenin ardından, istifa kararını aldığını duyurdu. Yıldız, konuyla ilgili yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

AKP'de istifa dalgası: İki İl başkanı daha istifa etti
AKP'de istifa dalgası: İki İl başkanı daha istifa etti

AKP Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu.

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

“Yaklaşık 8 yıl önce merkez ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başlayan, Merkez İlçe Başkanı ve Çanakkale İl Başkanı olarak aralıksız devam eden siyasi görevim, dün akşam Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir ile 7. Olağan Kongre çerçevesinde yaptığımız görüşme neticesinde, kendisine il başkanlığı görevimden istifamı sunmam ile son bulmuştur. İnşallah siyaseten verilen bu es hem şahsım hem de partimiz için hayırlara vesile olacaktır. 7. Olağan Kongre’nin partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, resmi görevim olsun olmasın partimin bir neferi olarak en iyi bildiğim şeyi yapacağımın, yani samimiyetle ve heyecanla Çanakkale’mize hizmet etmeye devam edeceğimin bilinmesini istiyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑