GÜNCEL

Aksaray'da vahşet!

AKSARAYda işçi emeklisi 67 yaşındaki Mehmet Uz, kendisini aldattığı şüphesiyle 41 yaşındaki eşi Asuman Uzu boğazını kesip, vücudunun birçok yerinden bıçaklayarak öldürdü. Mehmet Uzun cinayetin ardından polise gidip, eşini evde öl

17 Eylül 2012 Saat: 17:15
Aksaray'da vahşet!
Aksaray'da vahşet!

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında merkez Paşacık mahallesi 1614 sokakta meydana geldi. Mehmet Uz, eşinden boşandıktan sonra ikinci evliliğini yaptığı Asuman Uz'u, evde bulamayınca komşularına sordu. Komşularından eşinin 8 yaşındaki çocukları M.U.'yu okula götürdüğünü öğrendi. Mehmet Uz daha sonra okula giderek eşine baktı. İddiaya göre okulda da eşini göremedi. Sorduğu kadınlardan eşinin çocuğu bıraktıktan sonra eve gittiği bilgisini aldı. Bir kez daha eve gelen Mehmet Uz, eşini yine bulamayınca tekrar okula gitti. 

TARTIŞTILAR, BOĞAZINI KESTİ

Burada Asuman Uz'u bahçede gören Mehmet Uz, eşinin yanına gidip, saatlerdir kendisini aradığını ve nerede olduğunu sordu. Asuman Uz da çocuğu bırakmak için okula geldiğini, hiçbir yere gitmediğini söyledi. Çift, kısa süren tartışmanın ardından birlikte eve döndü. Tartışma evde de devam etti. İddiaya göre Asuman Uz, mutfaktan aldığı bıçağı Mehmet Uz'a doğrulttu. Bunun üzerine Mehmet Uz, eşinin bileğini büküp bıçağı elinden aldı ve boğazını kesti. Ardından da bıçağı defalarca eşinin vücuduna sapladı. 

CİNAYETİ İLK EŞİNİN ÜZERİNE ETTI

Eşi Asuman Uz'un öldüğünü anlayan Mehmet Uz, polis merkezine giderek, evde eşini kanlar içinde ölü olarak bulduğunu, cinayeti boşandığı ilk eşinin işlemiş olabileceğini söyledi. Polisin, davranış ve hareketlerinden şüphelendiği Mehmet Uz, sorgusunda cinayeti itiraf etti. 

"ÖYLE ÖLDÜRÜLMEZ BÖYLE ÖLDÜRÜLÜR"

Mehmet Uz, ifadesinde eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini öne sürerek, "Okula birkaç kez gittim ama orada yoktu. Sonra bana, okuldayım diyerek geçiştirici bir cevap verdi. Eve gelince tartıştık. Bana bıçak çekti. Ben de 'Öyle adam öldürülmez, böyle öldürülür' deyip bıçağı elinden aldım. Boğazını kesip bıçakladım' dedi. 

"HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM"

Boğazı kesilip, vücudunun birçok yerinden bıçaklanarak öldürülen Asuman Uz'un cesedi otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tatbikat için eve getirilen Mehmet Uz, evden çıktığı sırada, 'Hiç pişman değilim' diyerek komşularına doğru bağırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑