SİYASET

Akşener.Sizi görmezden gelenlere ders vermek boynumuzun borcu

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin iftar programına katılan İYİ Parti Lideri Akşener, asker emeklisi Kevser Ofluoğlu'nun 3. sıradan aday olduğunu belirterek "14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi için Sayın Kılıçdaroğlu’na ama parti tercihi için de

19 Nisan 2023 Saat: 11:12
Akşener.Sizi görmezden gelenlere ders vermek boynumuzun borcu
Akşener.Sizi görmezden gelenlere ders vermek boynumuzun borcu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin Ankara'daki iftar programına katıldı. Akşener'e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da eşlik etti. Akşener, burada yaptığı konuşmada Kevser Ofluoğlu'nun 3. sıradan adayının olduğunu belirterek "Mansur Bey’in davranış biçimini, belediyeciliğini gördünüz ve şahit olduk. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi için Sayın Kılıçdaroğlu’na ama parti tercihi için de İYİ Parti’ye Kevser Ofluoğlu’nun seçilmesi için oy istiyorum” dedi.

"Sizi Meclis’te kökü asker bir kadının temsil etmesi için hem oylarınızı hem de çalışmanızı sizlerden istirham ediyorum." diyen Akşener, "Siz astsubay emeklileri, onların eşleri, şehit aileleri ve şehit yakınları. Siz bizler için baş tacısınız. Baş tacı olmalısınız. Sizi bugüne kadar görmezden gelenlere ders vermek de hepimiz için bir borçtur." ifadelerini kullandı.

Akşener, şöyle konuştu:

“Ben uzun yıllar şehit ailelerine yönelik bir vakıf yönettim. Daha sonra gazileri ekledik. Şehit ve gazilere dair bir vakıf yönettim. Adı da ‘Zübeyde Hanım Şehit Anneleri ve Gazileri Koruma ve Yardımlaşma Vakfı’ydı. Dolayısıyla PKK mücadelesinin en başında, yoğunlaştığı dönem 1993’ler biliyorsunuz, ben 1994 yılından itibaren bu vakfın başına geçtim. Bir eski İçişleri Bakanı ya da grubu olan bir siyasi partinin genel başkanı olarak ülkemizde gezip dolaşıyorsam ve bugün sizlere hitap edebiliyorsam o dönemden süregelen sizlerle olan ilişkimiz, iletişimimiz ve özellikle annelerin ve çocukların duasıdır. Hep dua ettiğim şey şudur. Sizlere karşı mahcup etmesin.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑