SİYASET

Akşener'den Erdoğan'a: Millete 'sabret' diyeceğine 500 milyon dolarlık uçağını sat

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da artık Bakan Albayrak'a inanmadığı iddia etti. Akşener Erdoğan'a, "'Sabret' diyeceğine 500 milyon dolarlık uçağını sat" sözleriyle seslendi.

13 Ekim 2020 Saat: 13:17
Akşenerden Erdoğana: Millete sabret diyeceğine 500 milyon dolarlık uçağını sat
Akşener'den Erdoğan'a: Millete 'sabret' diyeceğine 500 milyon dolarlık uçağını sat

Meral Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Hatay ve Kahramanmaraş'taki orman yangınları yüreğimizi dağladı. Cennet doğamızı yakanları yüce Allah'a havale ediyorum. İktidarın gösteremediği vatan sevgisini gösterip alevlerle mücadele eden herkesi kutluyorum.

Milletimiz yangın felaketini bir rant felaketini takip edeceğinden endişe duyuyor. 

İlan edilen ateşkese rağmen utanmadan sivil kardeşlerimize saldıran Ermenistan'ı dikkatle takip ediyoruz. Moskova'daki ateşkes masasından kalktıktan birkaç saat sonra sivillere bomba yağdıran bu gözü dönmüşlüğü dünya iyice tanımalıdır.

Türkiye o masada mutlaka yer almalı demiştim. Ancak bir sabah ansızın kurulan masada taraflar dışında sadece Moskova vardı. Ve Rus Dışişleri Bakanı 'büyük abi' edasıyla ateşkesi ilan etti. Üzülerek izledik ki maalesef içeride de onlarla ağızbirliği yapanlar oldu. Kanada bile silah ticaretini durduruyorsa Batı dünyası Türkiye'yi meselenin bir tarafı görüyor demektir. Türkiye o masalarda kardeşinin yanı başında oturmalıdır. 

Partili damat ekonomisinin vurduğu esnafımıza yine bir dokunduk bin ah işittik. Kayınpederinin 2023 hedeflerini çöpe atan damat bakan oralı değil ama çarşıda pazarda yangın var. Hala uçuyoruz diyerek pembe tablolar çiziyorlar. Ama görüyoruz ki damadının pembe tablolarına Sayın Erdoğan da inanmıyor. Artık sabır diyor. Sayın Erdoğan millete sabret diyeceğine sen önce git 500 milyon dolarlık uçağını satıp sarayın fantastik harcamalarını kıs. Ballı ihalelere gelince sabır yok, yandaşa vergi affı gelince sabır yok, itibar diye süslediği savurganlıktan vazgeçmeye gelince sabır yok. Sen git sefa sürmeye tam gaz devam et, gençlerimizin hayalleri yıkılsın. 

Sen farkında değilsin görüyorum ki umurunda da değil ama milletin sabır taşı çatlamak üzere. Eşin dostun lüks içinde yüzerken borç batağındaki esnaf artık bıktı. İşsizliği mahkum ettiğin gençler artık bıktı. Millet sabrının sonuna geldi artık Sayın Erdoğan ya aklını başına alacaksın ya da ilk sandıkta çatlayan sabır taşının altında ezileceksin. 

Doların yükselmesine aldırış etmeyen damat bakan 1 yılda Merkez'deki dövizleri sattı. MEB Bakanına göre 1,5 milyon evladımız uzaktan eğitim imkanından yoksun. Milletin parasını çar çur etmek yerine hiç değilse bu öğrencilere bilgisayar versen fena mı olurdu. 

Bir yandan kurdaki artıştan bir türlü gün yüzü görmeyen esnafımız var diğer yanda ise devletten parasını tıkır tıkır dolar üzerinden alan yandaşlar var."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑