SPOR

"Alex kafamda yok"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda yarın Rusyanın Spartak Moskova takımı ile oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde, Şükrü Saracoğlu Stadında basın toplantısı düzenledi.

28 Ağustos 2012 Saat: 17:46
"Alex kafamda yok"
"Alex kafamda yok"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spartak Moskova maçında Alex'i büyük ihtimalle oynatmayacağını açıkladı.

Krasic ile birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen tecrübeli teknik adam, "Alex ile ilgili ne karar aldınız" şeklindeki soruya, "Alex ile yapılacak antrenmandan sonra bir karar alınacak. Ancak Alex kafamın içindeki kadroda yok. Yapılacak antrenmanda bunun kararını netleştireceğim. Ben Antep maçından önce de söylemiştim. Alex, bu aralar biraz dalgalı gözüküyor. Fizik olarak şu anki durumunun üzerine koyacak bir durumu zaten yok. Alex'in kafasının karışıklığı, benim için bu tercihte kriter oluşturacak" şeklinde konuştu.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇIN ARİFESİNDEYİZ"
Kocaman "Çok önemli bir maçın arifesindeyiz. Grupların kapısında güçlü bir takımla eşleştik. Bizim kadar turu isteyen, son derece güçlü bir takımla oynayacağız" dedi.

"VOLKAN YARIN KADRODA OLMAYACAK"
"Kendi sahamızda oynadığımız maçı kazanırsak gruplara kalacağız. Bunu kim istemez ki" diyen Kocaman, "Volkan yarın kadroda olmayacak. Ona bundan sonraki maçlarda ihtiyacımız olacak" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑