SİYASET

Ali Babacan'dan önemli çıkış! Numan Kurtulmuş'tan cevap

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın sözlerine cevap verdi. Kurtulmuş ayrıca Sinan Oğan'la ilgili de açıklama yaptı.

21 Mayıs 2023 Saat: 08:42
Ali Babacandan önemli çıkış! Numan Kurtulmuştan cevap
Ali Babacan'dan önemli çıkış! Numan Kurtulmuş'tan cevap

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 14 Mayıs seçimlerinde Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın seçmen kitlesinin, Cumhur İttifakı'na daha yakın olduğunu belirterek "İkinci turda öyle ümit ediyorum ve öyle olacağını düşünüyorum, Kılıçdaroğlu'na destek vermelerini çok mümkün görmüyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'mıza destek olunacaktır." dedi.

ALİ BABACAN'IN SÖZLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, "Eğer Cumhur İttifakı anayasa değişikliği konusunda 'Gelin beraber çalışalım.' derse ona da hazırız." açıklamasının hatırlatılması üzerine Kurtulmuş, bu sözlerin, hemen seçimin arkasından mağlup olmuş bir ittifakın ortağı tarafından yeni bir siyasal konum elde etmek gayesiyle söylenmiş olabileceğini, bunu, çok dikkate alınacak bir çıkış olarak görmediğini söyledi.

Kurtulmuş, "Dolayısıyla başkasının ne amaçla söylediğini bilmediğim bir konuya yorum yapmam ama biz siyaseti kapalı kapılar ardında değil, al-ver pazarlıklarıyla değil, söylediğimiz her sözü milletin önünde söyleyerek yapmaya alıştık. On yıllar boyunca böyle siyaset yaptık. Ondan dolayı da başarılı olan bir siyasi hareketiz. Biz zaten teklifimizi yapıyoruz. Diyoruz ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi revize edilebilir. Bununla ilgili aksayan, eksik taraflar neyse bunlar konuşulabilir." değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑