GÜNCEL

Alkollü sürücü dehşeti"1 polis şehit oldu"

Adıyaman’da alkollü sürücü kaza için yol güvenliği alan polislerin arasına daldı.

14 Ekim 2012 Saat: 11:14
Alkollü sürücü dehşeti"1 polis şehit oldu"
Alkollü sürücü dehşeti"1 polis şehit oldu"

Kazada 40 yaşındaki Asayiş Şube Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği’nde çalışan Mustafa Altan şehit olurken, 3’üpolis 5 kişi yaralandı.Olay gece geç saatlerdeAdıyaman – Malatya karayolunun 10’ncu kilometresinde meydana geldi. Karayolu üzerinde Malatya istikametine giden İsmail C. yönetimindeki 02 AR 665 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü, otomobilinin çekici ile kurtarılması için polisi aradı. Maddi hasarlı kazanın bulunduğu yere gelerek yol güvenliğini sağlayan polis ekiplerinin arasına, karşı yönden gelen Mahmut Ç. yönetimindeki 02 HA 996 plakalı otomobil daldı. Otomobilin polis ekiplerinin arasında daldığı ikinci kazada; polis memuru Mustafa Altan (40), Emrah Çakar (25) , Murat Kurtoğlu ve Mustafa Kara (33) ile birlikte otomobil sürücüsü Mahmut Ç. (28) ve Ali Ç. (30) yaralandı. Yoldan geçen vatandaşların kazayı görmesiyle durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Adıyaman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve durumu ağır olan 40 yaşındaki polis memuru Mustafa Altan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ İDDİASI

Kazanın meydana geldiği yerde Mahmut Ç.’ye ait otomobil içerisinde inceleme yapan ekipler, otomobil içerisinde çok sayıda boş bira şişesi buldu. Sürücü Mahmut Ç.’nin ve yanında bulunan Ali Ç.’nin de alkollü olduğu öğrenildi.

MESAİ ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mesai arkadaşlarının şehit olduğunu öğrenen polisler, hastane önünde sinir krizi geçirdi. Kazayı haber alan Adıyaman Valisi Mahmut Demirataş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici ve Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş hastaneye gelerek diğer yaralıların durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Kazada yaralanan polis memuru Emrah Çakar’ın da durumunun ağır olduğu öğrenildi.Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑