YAŞAM

‘ALLAH’A HAVALE EDİYORUM’

Trabzon un Of İlçesi’nde yaşanan aile dramı ve verilen karar herkesi şaşkına çevirdi.

5 Kasım 2012 Saat: 11:36
‘ALLAH’A HAVALE EDİYORUM’
‘ALLAH’A HAVALE EDİYORUM’
Boşandıktan sonra eşini ölesiye döven kocayı adalet evine gönderdi.

Boşanmış eşi tarafından gece yarısı sokakta ölesiye dövülen D.Ö, verdiği mahkemeden çıkan karara adaletin bumu dünya dede. D.Ö, Sayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin Kadınlara şiddet yasası ne zaman uygulayacak doğrusu merek ediyorum dedi.

Eşinin kendisine sürekli şiddet uygulamasından dolayı bir süre önce eşinden boşanan D.Ö.Boşandıktan  sonra duyduğu öfkesi yüzünden gece saatlerinde ısız caddede eşi M.Ö tarafında ölesiye dövüldü.Arkadaşları tarafından önce Of devlet hastanesine daha sonra Trabzon Numune hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastaneden tedavisi bittikten sonra önce Of emniyetine,daha sonra da Of Cumhuriyet savcılığına  suç duyurusunda bulunan D.Ö ,”Beni ölesiye döven eşim Adalete hesap verdi.Ne yazık ki boşanmış olduğum halde beni ölesiye döven eşimi adalet suçlu buldu ama evine gönderdi. Adaletimiz bu mu ?.Ben de Adalettin evine gönderdiği bu suçluyu Allah’ımın adaletine  havale ediyorum.dedi.

12 yıl beraber kaldığı eşi tarafından boşaldıktan sonra iki çocuğu ile sokağa atılan D.Ö  ilçede arkadaşlarının ve  ailesinin katkıları ile kiraladıkları bir evde oturmaya başladı.İki çocuğunu okutabilmek için büyük caba sarf eten anne D.Ö,” Çocuklarımın nafakasını çıkarmak için  gündelikle çalıştığım iş yeri sahiplerine de boşanmış  eşim baskı yaparak çalışmamı engelliyor. Çocuklarını okutup baktığım halde evimde ,işimde ve sokakta huzurumu bozuyor. Adıma çıkardığı iftiralar ve beni bu hale getirmesini adaletin nasıl af ettiğini doğrusu kim merak etmez. ” dedi.

Bu yasayı niye uygulamadılar.

Öte yandan  D.Ö,Çocukların babası bir işte çalıştığı halde her şeye para buluyor, ortalama standardın üzerinde bir yaşam sürüyor ama nedense baktığım çocuklarına nafaka verecek para bulamadığını da ifade ederek bu ne biçim babalık duygusu,şeklinde tepkilerini d

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑