SAĞLIK

Amerikalı doktor açıkladı

Korona virüs'ün ilacı Türk çayı

28 Şubat 2021 Saat: 16:38
Amerikalı doktor açıkladı
Amerikalı doktor açıkladı

Amerikalı doktor açıkladı

Korona virüs'ün ilacı Türk çayı

2019’da Çin’de ortaya çıkan korona virüs, tüm dünyaya yayıldı. Yakın bir tarihte de birçok ülkede aşılama başladı. Dünyada bütünleyici tıbbın kurucusu olarak bilinen Amerikalı Dr. Leo Galland ise “Koronanın ilacı Türk çayı” açıklamasını yaptı.

"Alerji için çözüm–Nasıl hasta oluruz, nasıl iyileşiriz?" adlı kitabın yazarı Dr. Leo Galland, tüm dünyayı etkileyen korona virüse karşı alınması gereken önlemler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kovid-19'un kişinin sadece bağışıklık sistemini değil metabolizmasını da ilgilendiren bir hastalık olduğunu anlatan Dr. Leo Galland, "Zaten bu nedenle şeker hastaları ve aşırı kilolu kişiler büyük risk altında. Dolayısıyla metabolizmanızı iyileştirecek bir beslenme düzeni koruyucu olacaktır. Özellikle de çinko çok önemli. Bununla ilgili kanıtlar var. Meyve, sebze, bitki ve baharatlarda bulunan biyoflavonoidler, vücudunuzun virüse verdiği tepkiyi önemli ölçüde etkiliyor. İlk yapmanız gereken, kabuklu yemiş, tohum, sebze, balık ve deniz ürünleri içeren, tamamen doğal gıdalardan oluşan bir beslenme alışkanlığı edinmek" önerisinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑