KKTC

Anadolu Jet uçağı kaçırılmak istendi!

KKTC'den sabah 06.45'te Ankara seferini yapan Anadolu Jet uçağı, bir yolcunun 'Üzerimde bomba var' tehdidiyle kaçırılmak istendi.

1 Mayıs 2014 Saat: 15:04
Anadolu Jet uçağı kaçırılmak istendi!
Anadolu Jet uçağı kaçırılmak istendi!

Havada bir süre paniğe yol açan 50 yaşlarındaki hava korsanı, kendini tuvalete kapattı. Bunun üzerine pilotlar uçağı Ankara'ya indikten ve ardından içeri giren polis korsanı etkisiz hale getirdi. Bomba paniği uçak Ankara üzerindeyken yaşandı. Cep telefonunun navigasyon sistemi ile uçağı takip ettiği ve İstanbul'a gitmemesi halinde bombayı patlatacağı tehdidinde bulunan hava korsanı, yolcular arasında büyük paniğe yol açtı. Hürriyet'ten Ömer Bilge'nin haberine göre uçak yolcularından Kansu Aksu paniği şöyle anlattı:

İSTANBUL'A KAÇIRMAK İSTEDİ

"50 yaşlarındaki yolcu yanına pilotu istedi. Arka taraftan gürültüler geldi. 1 Mayıs eyleminde bulunmak için İstanbul'a gitmek istediğini söyledi. Pilot hava korsanı ile görüştükten sonra uçak Ankara üzerinde 45 dakika tur attı. Sonra normal bir şekilde Ankara'ya indi. Uçak Ankara'ya inerken, korsan tuvalette kapalıydı. Sonra 10'dan fazla polis gelerek korsanı tuvaletten çıkardı ve gözaltına alarak götürdü. Yolcular büyük panik yaşadı."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑