GÜNCEL

Ankara Milletvekili Fatih Şahin kaza yaptı

Kırıkkale-Kayseri Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, kaza yaptı.

15 Nisan 2013 Saat: 14:32
Ankara Milletvekili Fatih Şahin kaza yaptı
Ankara Milletvekili Fatih Şahin kaza yaptı
Kırıkkale’nin Keskin ilçesi girişinde meydana gelen kazada milletvekili Fatih Şahin ve şoförü Mustafa Özalp hafif şekilde yaralandı.

Kayseri’de bir cenaze törenine katılmak için Ankara’dan Kayseri’ye giden Özalp’in kullandığı 06 DP 4035 plakalı milletvekili aracı, kilometre 20’de yerin yağışlı olması sebebiyle bariyerlere çarptı. Çarpma sonucunda milletvekili ve şoförü Keskin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Filmleri çekilen Şahin’in durumunun iyi olduğu, Özalp'in ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi. Milletvekili Şahin’in yaralandığını duyan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı, Kaymakamı Niyazi Ulugölge ve partililer, milletvekili ile şoförünü ziyaret etti.

Fatih Şahin Ankara’ya dönerken, şoförü ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde müşahede altında tutuluyor.

Yerin yağışlı olmasından dolayı kaza yaptıklarını açıklayan milletvekili Fatih Şahin, kazayı ucuz atlattıklarını belirterek, kaza sonrasın kendinsin yardımına koşanlara teşekkür etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑