GÜNCEL

Ankara'da kaybolan kayıp çocuk Eylül'ün cesedi bulundu..

Uzunbeyli Mahallesi'nde 22 Haziran'da kaybolan Eylül'ün cesedi Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu.

30 Haziran 2018 Saat: 08:59
Ankarada kaybolan kayıp çocuk Eylülün cesedi bulundu..
Ankara'da kaybolan kayıp çocuk Eylül'ün cesedi bulundu..

Ankara Polatlı’da bir hafta önce kaybolan sekiz  yaşındaki Eylül’ün cansız bedeni, eğitimli köpeğin havlayarak tepki gösterdiği yerde bulundu.

Bursa’da yaşayan İbrahim-Şerife Yağlıkara çifti geçtiğimiz günlerde yaz tatili için çocuklarıyla memleketleri Ankara Polatlı’ya gitmişti. Çiftin üç çocuğundan en küçüğü olan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara, 22 Haziran’da Polatlı’daki evlerinin önünde oynarken kaybolmuştu. 

O tarihten bu yana bölgedeki her yer polis, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından aranmıştı. Soruşturmada ailenin şüphelenmesi üzerine gözaltına alınan komşuları Uğur Koçyiğit tutuklanmıştı. 

Uğur Koçyiğit, kaybolduğu gün küçük kızı arama çalışmalarına da katılmıştı. Küçük kız ile son görüşen kişi olarak bilinen Koçyiğit’in üzerinde bulunan kan izleriyle, Eylül’ün ailesinden alınan DNA kayıtları örtüşmüştü. Soruşturma kapsamında Uğur Koçyiğit’in annesi ile sevgilisi ve Eylül’ün yengesi de gözaltına alınmıştı. 

Direk dibine gömülmüş

Arama faaliyetleri sürerken dün gece acı haber geldi. Eylül Yağlıkara’nın cansız bedeni, Polatlı’nın Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu. 

Küçük kızın daha önceden kazılmış bir çukura gömüldüğü ve bu yerin babası İbrahim Yağlıkara’nın tarlası olduğu öğrenildi. Ailenin uzaktan akrabası olan şüpheli Uğur Koçyiğit’in de 22 Haziran’da saat 14.30 sıralarında, Eylül’ün cenazesinin bulunduğu yerde görüldüğü iddia edildi.

Katil zanlısı pedofil mi?

NTV’nin iddiasına göre, tutuklanan Uğur Koçyiğit’in telefonundaki görüntülerde, şüphelinin pedofil olabileceğine dair güçlü kanıtlar bulundu. Öte yandan Polatlı’da Eylül’ün evli Koçyiğit’i sevgilisiyle birlikte gördüğü iddia edilmişti.


Milliyet acı haberden bir saat önce Baba Yağlıkara ile konuşmuştu
 
Eylül Yağlıkara'nın acı haberinden bir saat önce Milliyet, baba İbrahim Yağlıkara'ya ulaşmıştı. Baba Yağlıkara, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince arazide yapılan arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, kendilerine olumlu ya da olumsuz hiçbir bilgi verilmediğini, kendilerinin de yapılan çalışmaların son aşamasından haberdar edileceğini söylemişti. Tek isteğinin kızına kavuşmak olduğunu belirten Yağlıkara, bir an önce olayın aydınlanmasını istediğini dile getirmişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑