GÜNCEL

Anma törenine yoğun ilgi

Gölcük Belediyesi 9. Geleneksel Sultanbaba Anma Töreni vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi

13 Eylül 2013 Saat: 16:21
Anma törenine yoğun ilgi
Anma törenine yoğun ilgi
Gölcük Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında tertip edilen, 9.Geleneksel Sultan Baba'yı anma töreni, Sultanbaba mesire alanında protokol, davetliler ve vatandaşların yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirildi. 
Sultanbaba anma töreninde bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük Belediyesi olarak bu yıl 9.sunu  tertip etmiş olduğumuz Sultanbaba anma günü etkinliğimiz her yıl olduğu gibi bu yılda görüyoruz ki yoğun ilgi görmekte buda bizleri memnun ediyor” dedi.
Başkan Ellibeş, “Ülke genelinde çeşitli yerleşim bölgelerimizde manevi değerler taşıyan türbeler bulunmaktadır. Gölcük'e bağlı Örcün köyümüzde bulunan Sultanbaba türbemizde gerek ilçe genelinden gerekse Kocaeli ve diğer illerimizden gelerek burada manevi duygular yaşayan insanlarımızın ziyaretlerde bulunduğunu biliyor ve görüyoruz. Bu süreçte bize düşen görev bu tip manevi değer taşıyan alanlarımızın korunması ve güzelleştirilmesidir. Gölcük Belediyesi olarak bu yönde hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmanın ardından, Gölcük İlçe Müftülüğü din görevlileri ve Gölcük Belediyesi Eğitim Kültür Koordinatörü İlhan Gümüş tarafından Kuran Tilaveti ve Mevlid-i şerif okundu. Sonrasında etkinliğe iştirak eden davetliler ve vatandaşlara etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.
Sultanbaba anma törenine, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Olgun,Kemal Kahraman, Hasan Özer, İl Genel Meclis Üyesi Hasan İstif,Belediye Birim Müdürleri, Örcün Köyü Muhtarı Fikri Taş ve Azaları, AK Parti Gölcük İlçe Yönetim kurulu üyeleri,MHP Gölcük Belediye Başkan aday adayı Adnan Özdere ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑