GÜNCEL

Anneler Günü Brunch'ı İle Annelerinizi Şımartın

The Grand Tarabya Brasserie, bu Anneler Günü’nde sıradan bir kutlamanın ötesine geçmek isteyenleri Boğaz’ın nefes kesen manzarasında unutulmaz bir deneyim yaşamaya davet ediyor. Lezzet ve eğlencenin buluştuğu brunchta çocuklar eğlenceye doyarken anne

7 Mayıs 2024 Saat: 09:42
Anneler Günü Brunchı İle Annelerinizi Şımartın
Anneler Günü Brunch'ı İle Annelerinizi Şımartın

The Grand Tarabya, 12 Mayıs Pazar günü, Brasserie'de anneler için hazırlanan gurme tatlar ve şık sunumlar ile Anneler Günü’nü kutluyor. Çocuklar birbirinden keyifli aktivitelerle eğlenirken anneler muhteşem Boğaz manzarasında sohbet edip, rahatlatıcı ve huzurlu ambiyans eşliğinde bu anlamlı günü doyasıya yaşayabilecekler.

Aynı gün başka solanda gerçekleşecek olan Türkiye'nin ilk ve tek bebek ve çocuklara yönelik klasik müzik topluluğu BabyConcerts "İlkbahar Konseri", saat 11.00'de The Grand Tarabya'nın görkemli Panorama Salonu'nda minik sanatseverlerle buluşacak. Konser ile çocuklar ünlü bestecilerin eserleri ile tanışıp unutulmaz bir deneyim yaşarken, anneler de bu büyüleyici atmosfere ortak olarak çocuklarıyla paha biçilemez bir anı paylaşacaklar.

12 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde, nefes kesen manzarasıyla İstanbul Boğazı'nın en özel köşelerinden biri olan Tarabya koyunda yer alan The Grand Tarabya’da 12.00 – 15.00 saatleri arasında gerçekleşecek Anneler Günü brunch’ında siz de annenizle birlikte keyifli bir bahar günü geçirmeye davetlisiniz.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için: 0505 167 58 81

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑