GÜNCEL

“Anneler, karşılıksız sevginin sembolüdür”

CHP’li Hürriyet, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

13 Mayıs 2018 Saat: 15:44
“Anneler, karşılıksız sevginin sembolüdür”
“Anneler, karşılıksız sevginin sembolüdür”

“Anneler, karşılıksız sevginin sembolüdür”

CHP’li Hürriyet,Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet mesajında şunlara yer verdi: “Sevgi, fedakârlık, şefkat, emek ve merhamet gibi insani değerlerin ortak noktası olan ve bu değerleri yetiştirdikleri nesillere aktaran annelerimiz, milli ve manevi mirasımızın yegâne koruyucusudur.

Annelerimiz karşılıksız sevginin sembolü, gelecek nesillerin hazırlayıcısı, eşsiz hoşgörü ve şefkatin temsilcileri olarak her zaman başımızın tacı, gönlümüzün gerçek efendisidir.

Ne var ki; 2018 yılı annelerimiz için hayal kırıklıkları içinde geçmiştir. Gerek Afrin, gerekse vatan toprağının her karışında, teröre karşı mücadele eden pek çok ana kuzusu şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Her şehre düşen ateş ilk önce annelerin yüreğini dağlamış, tarifsiz kederler yaşatmış ve ülkemizi de yasa boğmuştur.

İktidarın yıllar boyu devam ettirdiği yanlış politikaları, önce kardeş sonra kalleş dediği ülke liderlerine takındığı siyasi tavır yüzünden ülkemiz tam bir ateş çemberi haline gelmiştir. Bu şartlar altında özgür bir gökyüzü altında nefes almamızı sağlamak için canlarını ortaya koyan, ellerine kına yakılarak Peygamber Ocağı’na gönderilen askerlerimizin annelerine de seslenmek istiyorum; Onlar bizim de evladımız, onlar bu vatanın öz evlatları. Sizler onları kınalı kuzum diye askere gönderdiğinizde şanlı askerimiz bizim de evladı olmuştur.

Vatani görevlerini yerine getiren evlatlarımızın daha güvenli ve yaşanabilir bir geleceğe sahip olması, askerden döndüğünde güvenceli bir işte çalışabilmesi, nitelik bir eğitim alması, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için 24 Haziran’dan sonra tüm gücümüzle ve halkımızla omuz omuza çalışacağız.

Şimdiye kadar yaşadığınız tüm hayal kırıklıklarını tamir etmek, döktüğünüz gözyaşlarını silmek için gerçekleştirdiğimiz mücadelemiz 24 Haziran’dan sonra katlanarak devam edecektir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle; başta ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere, yüreğinde evlat acısı taşıyan tüm şehit anneleri ve yüreğinde sevgi, şefkat ve merhamet duyguları taşıyan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum. Saygılarımla.

 

 

                                                                                             

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑