GÜNCEL

Apsiyon Yönetici Sohbetleri, İzmir’de yoğun ilgi gördü! Bir sonraki çok yakında İstanbul’da!

Apsiyon Akademi bünyesinde düzenlenen Yönetici Sohbetleri yeni şehirlerde devam ediyor. Bu yılın ilk durağı Ankara’nın ardından yönetim profesyonelleri ile 3 Mayıs’ta ibis Styles Hotel Bornova'da bir araya gelen Apsiyon Ekibi; tüm davetlileri doyuruc

22 Mayıs 2023 Saat: 11:40
Apsiyon Yönetici Sohbetleri, İzmir’de yoğun ilgi gördü! Bir sonraki çok yakında İstanbul’da!
Apsiyon Yönetici Sohbetleri, İzmir’de yoğun ilgi gördü! Bir sonraki çok yakında İstanbul’da!

Yoğun bir katılımın olduğu etkinlik; Apsiyon Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ’ın ve Apsiyon CEO’su Kudret TÜRK’ün açılış konuşmalarıyla başladı. Apsiyon’lu kullanıcıları ve  Apsiyon’un çözüm ortaklarının da olduğu buluşmada; Apsiyon’un birçok yeniliği katılımcılarla paylaşıldı. Apsiyon’un  Sayaç Okuma & Faturalandırma Sistemi, Plaka Tanıma Sistemi, ApsiyonBulur, Tur Kontrol Sistemi ve Bakım Onarım Sistemi gibi ürünleri hakkında bilgiler verildi. Apsiyon Akademi ve Apsiyon Sigorta sunumlarıyla yöneticilere yönelik avantajların ve ayrıcalıkların üzerinde duruldu.

Voltrun Satış ve Pazarlama Direktörü Veysel YURDAGEL’in ve Cem Su Sayaçları Satış Müdürü Akif KESKİN’in sunum yaptığı etkinlikte, Voltrun ile şarj istasyonlarının yönetimi ve Cem Su Sayaçları ile ölçü aletlerinin önemi hakkında bilgiler paylaşıldı. Apsiyon Akademi oturumlarında ise Apsiyon Akademi Eğitmenleri; tüm yönetim profesyonellerini, yaşam alanlarını yönetirken dikkat etmeleri gerekenler hakkında bilgilendirdi. Birçok önemli konunun altının çizildiği oturumda, katılımcıların soruları yanıt buldu. Etkinlik sonunda yapılan çekilişle, yönetim profesyoneline Apartman ve Site Yönetimi Hukuki ve Mali Rehberi, A'dan Z'ye Kat Mülkiyeti Hukuku ve Site Yönetimi El Kitabı ve Apsiyon Akademi Eğitimi hediye edildi.

Yönetici Sohbetleri’nin bir sonraki durağı: İstanbul

Apsiyon Yönetici Sohbetleri’nin üçüncüsü, 13 Haziran’da Dedeman Bostancı Istanbul & Convention Center’da gerçekleşecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑