SPOR

Arda Turan'a rekor teklif

İspanyol basını, Beijing'in Arda Turan için Barcelona'ya 100 milyon Euro'luk teklif hazırladığını yazdı. Transfer gerçekleşirse Arda, gelmiş geçmiş en pahalı transfer olacak..

2 Mayıs 2016 Saat: 10:18
Arda Turan'a rekor teklif
Arda Turan'a rekor teklif

Barcelona'dan birçok oyuncuyu transfer listesine alan Çin ekiplerinden Bejing'in son iki hedefteki futbolcusu Daniel Alves ve Milli yıldızımız Arda Turan oldu.

Çin ekibinin Daniel Alves'e 3 yıllık 36 milyon Euro, Arda Turan için ise 100 milyon Euro ödeyebileceği öne sürüldü.

Mundo Deportivo gazetesinin haberinde Katalan devinin sezon başında 41 milyon Euro'ya aldığı Arda'dan 100 milyon Euro alabileceği, ancak önce Dani Alves'in daha sonra da Arda Turan'ın Çin düşüncesine o anda sıcak bakmadıkları aktarıldı.

TEKRAR GELECEKLER

Beijing Guoan'ın Arda Turan ve Daniel Alves transferiyle birlikte Jackson Martinez, Gervinho, Teixeira gibi yıldızlara karşı bir cevap vermeyi düşündüğü de vurgulanırken, Bejing'in bu futbolcular için yeniden kapıyı çalabileceği hatIrlatıldı.Çin'de sıkıntılı günler geçiren ve ligin son sıralarında bulunan Bejing Guoan, sezon başında transfere 24 milyon euro harcadı.Transfer döneminde Renato Augusto, Burak Yılmaz, Kleber, Ralf ve Xizhe Zhang gibi etkili isimleri kadrosuna katmıştı..

ARDA'NIN PERFORMANSI İSPANYA'DA GÜNDEM

Sezon başında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, Barça'nın transfer yasağı sebebiyle 6 ay oynayamamıştı.Ocak ayından itibaren yeni kulübünde forma giymeye başlayan Arda tartışma konusu olmuştu. Uzun süren forma hasretini bitirdikten sonra Arda'nın yeterli form düzeyine ulaşmadığını belirten İspanyol gazeteleri özellikle kaybedilen puanlarda günah keçisi ilan edilmişti.

23 MAÇTA 2 GOL 3 ASİST

Milli futbolcu Ocak ayından bu yana Barcelona formasıyla toplamda 23 maça çıktı 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑