SPOR

Arda Turan'ın hayali gerçek oldu

La Liga ekibi Atletico Madrid'ten Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, transferi ve yeni kulübü hakkında açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, "Rüyalarım gerçeğe dönüştü" dedi.

13 Temmuz 2015 Saat: 17:29
Arda Turan'ın hayali gerçek oldu
Arda Turan'ın hayali gerçek oldu

- Katalan kulübünün resmi televizyonuna konuşan Arda Turan, Barcelona'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Şu an herzaman olmak istediğim yerdeyim, rüyalarım gerçeğe dönüştü" ifadesini kullandı.

Barcelona'nın bir futbol kulübünden daha fazlası olduğunu savunan 28 yaşındaki futbolcu, "Barcelona dünyanın en iyi futbol oynayan takımı, küçüklüğümden beri Barça maçlarını izlemekten büyük keyif alıyordum ve şimdi bu takımın oyuncusuyum" dedi.

Türk halkının kendisini izlediğini bildiğini söyleyen milli oyuncu, "Genç Türk futbolcuların beni örnek alarak daha sıkı çalışmaları ve yeteneklerini artırmaları bana gerçekten gurur veriyor" şeklinde konuştu.

Takımdaki hedefleri hakkında da açıklamada bulunan Turan, "Eğer bu formayla şampiyonluklar yaşayarak burada olmayı hak ettiğimi gösterirsem çok daha mutlu olurum" şeklinde görüş bildirdi.

Galatasaray 'dan Atletico Madrid'e 2011'de transfer olan Arda Turan, 4 sezonda Atletico Madrid ile 5 kupa (La Liga, İspanya Kral Kupası, UEFA Avrupa Ligi, İspanya Süper Kupası, Avrupa Süper Kupası) kazanmıştı. Barcelona, milli futbolcu için Atletico Madrid'e 34 milyon Euro bonservis bedeli ödemiş, sözleşmede yer alan özel maddelerin gerçekleşmesi halinde ödenecek tutarın 41 milyon Euro'ya çıkacağı açıklanmıştı.

La Liga'da geçen sezon Atletico Madrid formasıyla 46 maça çıkan milli futbolcu 3 gol attı. (AA)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑