GÜNCEL

Arızalanan telesiyejde korku dolu anlar! Dayanamayıp aşağı atladılar

Kartepe'de tatilciler arızalanan telesiyejde mahsur kaldı. Bekleyen vatandaşlardan bazıları havanın soğukluğuna dayanamayarak telesiyejden aşağıya atladı. Mahsur kaldığını sosyal medyadan duyuran bir kişi "Donduk. İnsanlar telesiyejden aşağıya atlama

9 Şubat 2022 Saat: 17:23
Arızalanan telesiyejde korku dolu anlar! Dayanamayıp aşağı atladılar
Arızalanan telesiyejde korku dolu anlar! Dayanamayıp aşağı atladılar

Kocali'nde Samanlı Dağları’nın zirvesinde bulunan Kartepe Kayak Merkezi’nde öğle saatlerinde Telesiyej, Geyik alanı mevkisinde arızalandı. 

Arızanın giderilmesini bekleyenler soğuktan etkilendi, bazıları karların üzerine atladı, snowboardla pistten aşağı indi. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından arıza giderildi.

    Otel yöneticileri, elektrik kesintilerinin yaşanması nedeniyle telesiyejlerin jeneratörünün kendisini kilitlediğini, yaklaşık yarım saat sonra sorun çözüldüğünü açıkladı.

      SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR: 'DONDUK'

      Bir diğer kişi ise "Geyik alanı pistinde mahsur kaldık. Yaklaşık 45 dakikadır buradayız. Çok üşüyoruz. Az önce arkadaşım aşağıya atladı" diye konuştu.

        SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR: 'DONDUK'

        Mahsur kaldıklarını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla duyuran vatandaşlardan biri, "Telesiyejler 1 saattir çalışmıyor. Şu an donduk. İnsanlar telesiyejden aşağıya atlamaya başladılar. Çok kötü durumdayız, üşüyoruz. Birazdan hipotermiye gireceğiz" dedi.

        Telesiyej daha sonra zirveye doğru hareket etti. Tatilciler, telesiyejde mahsur kaldıkları ve karların üzerine atladıkları anları sosyal medyadan paylaştı.

        YORUMLAR Üye Girişi

        Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
        Lütfen Resimdeki kodu yazınız
         

        Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

        Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
        İsminiz
        Email Adresiniz
        Arkadaşınızın İsmi
        Arkadaşınızın E-Mail Adresi
        Varsa Mesajınız
        Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
        Yukarı ↑