SİYASET

"Arkamızdan vurmaya çalıştılar"

Kapusuz, "Bir devleti çökertmek, bir hükümeti yıkmak için, dost diye yanımızda taşıdığımız, her türlü fırsatı verdiğimiz insanlar bizi arkadan vurmak istedi" dedi.

7 Mart 2014 Saat: 23:47
"Arkamızdan vurmaya çalıştılar"
"Arkamızdan vurmaya çalıştılar"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Bir devleti çökertmek, bir hükümeti yıkmak için, dost diye yanımızda taşıdığımız, her türlü fırsatı verdiğimiz insanlar bizi arkadan vurmak istedi" dedi.

Kapusuz, bir otelde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İrfan Dinç'in proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinin kazasız belasız geçmesi temennisinde bulundu.

Koalisyon hükümetlerinin birçok olumsuzluğu olduğunu vurgulayan Kapusuz, "O dönem faizler almış başını gitmişti. hastanelerin doluluk oranı yüzde 116 idi. İnsanlar hastalarını hastaneye yatıramıyordu. Recep Tayyip Erdoğan geldi, tüm hastaneleri birleştirdi. Herkes sağlık hizmetlerinden rahatça yararlanmaya başladı" diye konuştu.

Birçok açıdan önemli işler yaptıklarını dile getiren Kapusuz, "Bir muhtar aylarca siyasilerin peşinde koşar, dilenci gibi bir şeyler isterdi. Bugün ilçeleri gezdik. Hiçbir köyden bir şikayet duymadık elhamdülillah. 'KÖYDES projesi ile ülkenin doğusunda ne varsa batısında, batısında ne varsa doğusunda olsun' dedik. Para yönetimi nedir dünyaya gösterdik. İçine kapanık bir ülke olmaktan, dünyaya açılan yeni bir Türkiye kurduk" ifadesini kullandı.

Ülkenin sıkıntılı süreçlerden geçtiğini vurgulayan Kapusuz, şöyle konuştu:

"Her 2,5 yılda bir seçim olmuş. Her 10 yılda bir darbe olmuş. Böyle bir ülkede yatırım, üretim, gelişme kalkınma olabilir mi? Tabii ki olamaz. Şu 11 yılda yaptıklarımızı buraya koyun, bir tarafa cumhuriyet tarihini koyun. Ak Parti ağır basıyor. Çünkü ülkesine sevdalı bir lider var. AK Parti, hamuruyla, çamuruyla, kaderiyle, başarısıyla, her şeyiyle bu milletin partisi. Bir gemide yüzüyoruz. Bu gemi yolunda giderse herkes rahat eder. Gemi su alırsa herkes batar."

Kapusuz, seçimlerin farklı bir boyut kazandığını belirterek, "Bu seçimler yerel seçim olmaktan çıktı. Ak Parti'ye bir ders vermek. Neden peki. 'Tayyip biraz fazla oldu. Nerden çıktı yahu. Her yerde karşımıza çıkıyorlar' diyorlar. Siyasi rakiplerimiz sandıkta bizimle yarışamıyor. 'Acaba bir ihtilal olur da, bana da bi kırıntı düşer mi' diyorlar. ya kardeşim milletin gönlüne gir, millet sana da sahip çıkar" değerlendirmesinde bulundu.

"İlk kez burada bir konudan bahsedeceğim" diyen Kapusuz, şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz yıl Haziran ayında teşkilattan bazı arkadaşlarımız Muğla'ya tatile gitti. Gittikleri tatil yerinde tesadüfen İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal da tatil yapıyormuş. Yemekte bir araya geliyorlar. Konu siyasete geliyor. Ümit bey diyor ki: 'Tayyip Erdoğan 2014 seçimlerini göremeyecek. Yolsuzlukları kayıt altına alınıyor, ortaya dökeceğiz. Evinden alıp yargılayacağız, cezaevine tıkacağız.' Bu arkadaş sol tandanslı. Operasyonun kirli ittifakının üyelerine bakın. Temiz olanlarını, bu işe bulaşmamış olan kardeşlerimizi incitmek adına asla ve kata söylemiyorum. Bir devleti çökertmek, bir hükümeti yıkmak için, dost diye yanımızda taşıdığımız, her türlü fırsatı verdiğimiz insanlar bizi arkadan vurmak istedi. Bu ittifakın arkasında olmayan yok. Bildiğiniz birçok örgüt bu işin içeri. Hedef Türkiye."

Kapusuz, konuşmasının sonunda Çankırı'da önemli işler yapıldığını dile getirerek, bunların devam etmesi için destek istedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑