GÜNCEL

Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na sert cevap: Ciddiyetsiz genel başkan

Aslı Baykal, “Kılıçdaroğlu'nun beni anlayabileceğine hiç ihtimal vermedim ki ondan ciddiyet bekleyeyim… Benim muhatabım değildir. Muhatabım partisi ve ülkesi, bu ciddiyetsiz Genel başkan yüzünden tehlikeye atılan CHP seçmenidir” ifadelerini kullandı.

14 Aralık 2022 Saat: 12:08
Aslı Baykaldan Kılıçdaroğluna sert cevap: Ciddiyetsiz genel başkan
Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na sert cevap: Ciddiyetsiz genel başkan

CHP'den istifa eden Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki gerilim tırmanıyor.

'KILIÇDAROĞLU'NUN NE ÇOCUK UMRUNDA NE LAİKLİK'

Geçtiğimiz günlerde, Kılıçdaroğlu'nun Adalet Bakanlığı'na yürümesine, Aslı Baykal'dan tepki gelmişti. Aslı Baykal, "Kemal bey milletle dalga geçiyor anladığım kadarıyla. Adalet Bakanlığı'na yürüyeceğine, masasında yanında oturan Temel beye, bu vakfı savunma dese ya…Diyebilirse, diyemez. Çünkü o vakfın oyunu Temel bey üzerinden alıp, Cumhurbaşkanı seçilmek istiyor. Ne çocuk umurunda, ne laiklik" dedi.

'KEMAL BEY KARAMOLLAOĞLU'NDAN HİMMET BEKLİYOR'

Kılıçdaroğlu'nun, Karamollaoğlu'ndan himmet beklediğini belirten Baykal, "Temel Karamollaoğlu açıkça tecavüz olayının yaşandığı tarikat vakfını kolluyor. Ve onun seçmeni Kılıçdaroğlu’na oy verecek… Bu kadar zillet yetmedi mi? AK Parti’de Özlem Zengin ‘tarikatsa tarikat’, Emine Erdoğan ‘takipçisi olacağım’ derken Kemal Bey cumhurbaşkanlığı hayali için Temel beyden himmet bekliyor. Kimse kusura bakmasın, CHP’nin laiklikle de bir ilgisi kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: CİDDİYE ALMIYORUZ

Aslı Baykal'ın açıklaması sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "Tek sözcük, ciddiye almıyoruz" çıkışı geldi. Bunun üzerine Baykal yeniden sert bir cevap vererek Kılıçdaroğlu'na "ciddiyetsiz genel başkan" sözleriyle yüklendi.

'CHP SEÇMENİNİ TEHLİKEYE ATIYOR'

Aslı Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu'nun beni anlayabileceğine hiç ihtimal vermedim ki ondan ciddiyet bekleyeyim… Benim muhatabım değildir. Muhatabım partisi ve ülkesi, bu ciddiyetsiz Genel başkan yüzünden tehlikeye atılan CHP seçmenidir."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑