GÜNCEL

Atatürk heykeline Galatasaray forması

Süper Kupayı Fenerbahçeyi 3-2 yenerek müzesine götüren Galalatasaray, taraftarlarını yurdun dört bir yanında sokağa döktü. İstanbulda kutlamaların merkezi Taksim Meydanı olurken Adıyamanda sevincin dozunu kaçıran taraftarlar Atatürk he

13 Ağustos 2012 Saat: 10:46
Atatürk heykeline Galatasaray forması
Atatürk heykeline Galatasaray forması

Erzurum’daki Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan maçta Fenerbahçe’yi yenenGalatasaray Süper Kupanın sahibi oldu. İkinci yarının büyük çoğunluğunu on kişi oynayan Galatasaray maçtan galip ayrıldı. Maç sonucu Taksim Meydanı’na akın eden taraftarlar meşale yakıp sevinç gösterisinde bulundu.Takımları lehinde slogan atan grup üyeleri Taksim Meydanı’nda gönlünce eğlendi. Taraftarlar, Fenerbahçe’yi yendiklerine ve Süper Kupayı aldıklarına çok sevindiklerini söyledi. Taksim Meydanı’na otobilleriyle gelen taraftarlar defalarca tur attı.

ATATÜRK HEYKELİNE FORMA

Adıyaman'da da Galatasaraylı taraftarlar takımlarının TFF Süper Kupa’sını kazanmasının ardından sevinç gösterisi yaptı. Gece geç saatlere kadar süren kutlamalarda taraftarlar, Sümer Meydanı’ndaki Atatürk büstünü Galatasaray formasıyla süsledi.

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi 3 - 2 mağlup etmesinin ardından Galatasaray takımı TFF Süper Kupa’sının sahibi oldu. Sarı kırmızılı takımın taraftarları Adıyaman’da kutlama yaptı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte araçlarıyla il merkezinde konvoy yapan kalabalık taraftar grubu daha sonra Sümer Meydanı’nda bir araya geldi. Burada takımları lehine slogan atan grup, uzun süre kutlama yaptı. Bu sırada bazı taraftarlar meydandaki Atatürk anıtına çıktı ve Atatürk’ün büstünü Galatasaray formasıyla süsledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑