GÜNCEL

Avrupa Konutları Yenimahalle’nin Suyu da Ekomaxi’ye Emanet!

Su depolama sektörünün öncü markası Ekomaxi, Avrupa Konutları Yenimahalle projesinin de çözüm ortağı oldu. Projenin; kullanım suyu, yangın suyu, gri suyu, havuz depolama suyu ve bahçe suyu Ekomaxi’nin GRP ve Galvaniz Modüler Depolama Sistemleri sayes

10 Mayıs 2024 Saat: 09:37
Avrupa Konutları Yenimahalle’nin Suyu da Ekomaxi’ye Emanet!
Avrupa Konutları Yenimahalle’nin Suyu da Ekomaxi’ye Emanet!

Avrupa Konutları’ markasıyla birçok prestijli konut projesine imza atan Artaş İnşaat, yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle’nin suyunu Ekomaxi güvencesiyle depolayacak.

50 bin metrekareye yakın arsa üzerinde konumlandırılan projedeki 17 blokta bulunan 754 daire ve 50 ticari ünitenin; kullanım suyu, yangın suyu, gri suyu, havuz depolama suyu ve bahçe suyu Ekomaxi’nin GRP ve Galvaniz Modüler Depolama Sistemleri ile depolanacak.

Suyun kalitesini koruyor

Ekomaxi galvaniz su depoları, yüksek mukavemeti ve yalıtım katsayısı ile aşırı sıcak ve aşırı soğuklarda suyun kalitesini muhafaza ediyor.

Geleceğin mühendislik malzemesi olarak tanımlanan SMC’den (cam elyaf takviyeli güçlendirilmiş kompozit) üretilen Ekomaxi GRP modüler su depoları da yüksek mukavemeti ve yalıtım katsayısı ile aşırı sıcak ve aşırı soğuklarda dış ortam şartlarından etkilenmiyor. UV ışınlarını geçirmeyen GRP depo panelleri, su içerisinde; yosun, mantar, bakteri oluşumunu önlüyor. +5 0C ila +50 0C sıcaklık aralığında depolanan suyun kalitesinde ve sertlik derecesinde hiçbir değişiklik veya bozulma olmuyor. Depo minimum 50 yıllık kullanım ömrü boyunca suyu güvenle muhafaza ediliyor. Ekomaxi, dünyada içme suyu kalitesinin ölçüm ve kontrol standartlarını belirleyen WRAS (Water Regulations Advisory Scheme) belgesiyle de suyu, kalitesini bozmadan, güvenle depoladığını tescilliyor.

Su depolama sistemlerine; hızlı, pratik ve güvenli bir yaklaşım getiriyor

Ekomaxi’nin galvaniz ve GRP depoları, modüler panelleri ile üretim ve kurulum süreçlerinde yatırımcılara büyük avantajlar sunuyor. Modüler panel çözümleri ile su depolama sistemlerine hızlı, pratik ve güvenli bir yaklaşım getiren Ekomaxi, projelere değer katmaya ve sağlıklı yaşamın destekçisi olmaya devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑