SPOR

Avşar, Hülya Cup Tenis Turnuvası’nın ödüllerini dağıttı

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) tarafından düzenlenen Hülya Cup Tenis Turnuvası tamamlandı.

20 Ekim 2012 Saat: 19:56
Avşar, Hülya Cup Tenis Turnuvası’nın ödüllerini dağıttı
Avşar, Hülya Cup Tenis Turnuvası’nın ödüllerini dağıttı
Sanatçı Hülya Avşar'ın adını taşıyan ve bir ay süren organizasyona 25–60 yaş grubundaki 8 kategoriden 265 sporcu katıldı. Aktivitenin açılışında olduğu gibi, ödül törenin de katılan Hülya Avşar, yine hayranlarının ilgisiyle karşılaştı. 

Basın mensuplarının soru sorma talebini "tenisle" sınırlayan Avşar, jüri başkanlığı yaptığı Altın Portakal Film Festivali'ne ilişkin soruya "Konumuz o değil ki… Sporla, tenisle, kulüple ilgili…" karşılığını verdi. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun katıldığı spor programında "eşimi aldattım" dediği hatırlatıldığında ise Hülya Avşar, gazeteciye "Ooo, senle bu iş olmaz, fazla yüz vermeye gelmez, anlaşılan." tepkisini verdi. 

Ödül törenindeki konuşmasında ise Avşar, "Hülya Cup, Adana son derece keyifli geçmiş, Görüyorum ki öyle. Birinci olan tenisçilerimizi ödüllendirmek, büyük keyif veriyor. Gösterdiğiniz ilgiyi ve sponsorlara teşekkür ediyorum. Verdiğiniz emekler çocuklara gidiyor. Herkesten Allah razı olsun, kesenize bereket." diye konuştu.

ATDSK Başkanı İlker Güner de bir ay süren turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmalardan sonra sporcu ve sponsor kuruluşlara ödülleri takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑