SPOR

'Aybaba istifa!'

Fenerbahçe derbisinin ardından Ümraniye’de tesislerin önünde toplanan bir grup Beşiktaşlı, Samet Aybaba’yı istifaya çağırdı, kaptan Toraman’ın aracının önünü keserek tepki gösterdi

8 Ekim 2012 Saat: 12:22
'Aybaba istifa!'
'Aybaba istifa!'
Üst üste üçüncü maçından yenilgiyle ayrılan Beşiktaş’ta, eleştiri okları, Teknik Direktör Samet Aybaba’ya yöneldi.
Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri önünde toplanan 50-60 kişilik taraftar grubu, Aybaba’yı istifaya davet etti. Siyah-beyazlıların durumu nedeniyle Samet hocayı “hedef adam” haline getiren grubun, tecrübeli çalıştırıcı aleyhinde tezahürat da yaptı. Bu sırada bir kadın taraftar, Samet Aybaba’nın Beşiktaş’a gelmeden önce işsiz olduğunu ima ederek, “Feda’yı biz yaptık, siz yapmadınız” demesi de dikkatlerden kaçmadı.
 
Daha sonra Kaptan İbrahim Toraman’ın aracının önünü kesen siyah-beyazlılar, isyanlarını dile getirdiler. Toraman da siyah-beyazlıları sakinleştirmeye çalıştı. Tesislerin önüne çok sayıda Çevik Kuvvet mensubunun bulunması dikkat çekti.
 
İstifa düşünmüyor
Samet Aybaba ise, basın toplantısında “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusunu soran gazeteciye, “Çok güzel bir soru. Siz istifa etmeyi düşünüyor musunuz?  Sanırım uzun süredir çalışıyorsunuz, hata yaptığınızda hiç istifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuyla karşılık verdi.Avrupa şampiyonu rekortmen atlet, Bulgaristan'ın Kavarna kentinde bu sabah koşulan 20. Dünya Yarı Maraton Şampiyonası'nda yarışmaktan vazgeçti.
 
Doğum yaptıktan sonra sakatlığı nedeniyle Avrupa Atletizm Şampiyonası ve Londra Olimpiyatları'nda yarışamayan Abeylegesse, yaklaşık iki yıl sonra bu yarışta pistlere yeniden dönecekti.
 
Abeylegesse'nin bacağında ağrı hissettiği ve yeni bir sakatlığın ortaya çıkmaması için yarıştan çekildiği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑