GÜNCEL

Aydın'da gergin gece

Köşk ilçesine bağlı Kızılcaköy'e gelerek pompalı tüfekle ateş açtıkları ileri sürülen 4 kişi ile köylüler arasında gerginlik yaşandı.

26 Temmuz 2013 Saat: 10:30
Aydın'da gergin gece
Aydın'da gergin gece
Alınan bilgiye göre, dün akşam iftar saatinde köye geldikleri belirtilen Gökhan A. (29), Engin B. (29), Serkan B (31) ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, pompalı tüfekle havaya ateş ederek köylülerle tartıştı. Çıkan arbedede, silahlı 3 kişi köylüler tarafından etkisiz hale getirildi, biri de köyden kaçtı.

Köye, Aydın merkez, Köşk ve Sultanhisar ilçelerinden çok sayıda jandarma ve emniyet ekibi sevk edildi. Olayda yaralanan Gökhan A. ambulansla Köşk Devlet Hastanesine kaldırılırken, köylüler jandarma aracında tutulan Engin B. ile Serkan B'nin köyden çıkartılmasına uzun süre izin vermedi.

Köy imamının cami hoparlöründen sakin olun çağrısı yapması üzerine, iki saldırgan sabah saatlerinde jandarma aracıyla köyden çıkartılabildi.

Kızılcaköy Muhtarı Yüksel Okutan, şahısların tüfeklerle dağdan inerek köye girdiklerini ifade ederek, "Adamlar köyün yukarı başından, dağdan tüfekle silah ata ata köye girmişler. Köylüler arkalarından gitmiş ve olay büyümüş" diye konuştu.

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın da geldiği köyde, emniyet, jandarma ve savcılık yetkilileri inceleme yaptı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑