GÜNCEL

Aygün savcılığa ifade verecek

Terör örgütü PKK tarafından kaçırıldıktan 48 saat sonra serbest bırakılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, bugün ya da yarın savcılığa giderek ifade vereceğini söyled

15 Ağustos 2012 Saat: 16:28
Aygün savcılığa ifade verecek
Aygün savcılığa ifade verecek

CHP milletvekillerinden oluşan heyetin bulunduğu otele gelen Aygün, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gazetecilerin 'Savcılığa ifade verecek misiniz'? sorusuna yanıt veren CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, 'Müştekiyim, müşteki olarak da ifade vereceğim. Bugün veya yarın ifademi vermeye gideceğim' dedi.

Bir gazetecinin 'Bundan sonraki programınız nedir, yine ilçe ziyaretlerini sürdürecek misiniz?' sorusuna yanıt veren Milletvekili Aygün, programının değişmediğini söyledi. Aygün, 'İlçe gezilerime devam edeceğim. Bundan sonra Hozat'a gideceğim. Bende gizli saklı bir şey yok. Her şeyim açık' diye konuştu.

Vatandaşlar, teröristlerin 2 gün sonra serbest bıraktığı Aygün'ü bulunduğu otelde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Aygün ile birlikte ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet eden CHP Milletvekili Şafak Pavey teröristlerin kaçırıp hala ellerinde olanlar için mücadele edeceklerini dile getirdi. Pavey, 'Şu an örgütün elinde tuttuğu öğretmen, asker, memur ve siviller var. Bundan sonra da bunların bırakılması için elimizden geleni yapacağız' şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑