GÜNCEL

Aymila Bozkur'dan Ahlak ve Görüş kitabı

Aymila Bozkur, Ahlak ve Görüş kitabında en içten cümleleri ile hayatını okurlara açıyor, insan ilişkilerine yaklaşımlarını samimi diliyle anlatıyor. Aymila Bozkur’un kaleminden çıkan bu kısa ama etkileyici cümlelerde her okur kendisinden bir şeyler b

19 Ekim 2023 Saat: 09:23
Aymila Bozkurdan Ahlak ve Görüş kitabı
Aymila Bozkur'dan Ahlak ve Görüş kitabı

Aymila Bozkur’un kaleme aldığı Ahlak ve Görüş kitabı Yazardan Direkt Yayınevinden çıktı. Akıcı bir dil ve samimi üslubuyla bu kitap hemen her okura sesleniyor. 

Aymila Bozkur, Ahlak ve Görüş kitabında kendi görüşlerini, hayata bakışını, duygusal ilişkilerden sonra kendini toparlamanın ne demek olduğunu çarpıcı bir şekilde anlatıyor. Neredeyse her okurun kendinden bir parça bulabileceği bu kitapta cümlelerin sadeliğinin vuruculuğu göze çarpıyor.

Aymila Bozkur genç bir yazar ve Ahlak ve Görüş ilk kitabı. Aymila Bozkur, 1997 yılında İzmir’de doğdu. Annesi Uşaklı, babası İzmirli olan Bozkur, doğma büyüme İzmirlidir ve yaşamına yine bu şehirde devam etmektedir. Ailesinin tek çocuğudur. Bozkur, henüz ilk kitabı olmasına rağmen akıcı bir dil ve samimi bir üslup kurabiliyor. Büyümenin, kendi varlığını kurabilmenin serüvenini okurlarıyla paylaşan Bozkur, deneme türünde sağlam bir eser verebilmeyi başarıyor. Yazardan Direkt Yayınevinden çıkan Ahlak ve Görüş kitabını kısaca şu cümlelerle özetliyor:

“Her şey ahlak ve görüştür. Bizler insan olarak kendimizi değerlendirirken veya değerlendirilmek isterken bu etkenlere başvururuz ve aynı zamanda da başvurulmasını isteriz. Ben bu konudaki her şeyi düşünerek yazmaya başladım. Düşüncelere saygı duyarak ve saygı bekleyerek kendi düşüncelerimi sayfalara dökmeyi amaçladım. Bu kitapta kendi gerçeklerimi okuyacaksınız. Kendinizden de bir şeyler bulmanızı umut ediyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑