GÜNCEL

Babasını öldürmeyi kafasına koymuş

24 yaşındaki kızı tarafından sürekli ölüm tehditleri alan Mehmet Atmaca, kızının kurşunlarından kurtulamadı. Mehmet Atmaca’nın eşi sinir krizleri geçirerek “Kocam dilekçe yazıp koruma talep etmişti. Kızı kafasına koymuş babası

7 Ağustos 2012 Saat: 10:08
Babasını öldürmeyi kafasına koymuş
Babasını öldürmeyi kafasına koymuş

MERSİN’in Akdeniz ilçesinde bulunan Atmaca Unlu Mamulleri’ne dün sabah gelen Hülya Atmaca (24), kasada oturan işyeri sahibi babası Mehmet Atmaca (44) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından çantasından tabanca çıkaran Hülya Atmaca, babasına defalarca ateş etti. Mehmet Atmaca olay yerinde hayatını kaybederken Hülya Atmaca da kaçmaya başladı. Bu sırada çevrede görev yapan trafik polisi, olayı fark edip “Teslim ol” çağrısı yaptı.

Hülya Atmaca, polislere tabancayı çevirerek, “Babamı öldürdüm. Mezitli’deki evime gitmek istiyorum” dedi. Bir süre sonra da silahını yere bırakıp teslim oldu. Mehmet Atmaca’nın eşi Yeşim Dilek Atmaca, Hülya Atmaca’nın birkaç gün önce babasını alarak yayla yoluna götürdüğünü söyleyerek “Babasını orada vurmak istemiş fakat silah tutukluk yapınca Mehmet kaçmış. Karakola ve Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe yazıp koruma talep etti. Ancak devlet eşimi koruyamadı. Kızı kafasına koymuş babasını öldürmeyi. Maalesef istediğini yaptı” diye konuştu.

Bu evliliğe karşıydı

Mehmet Atmaca, 2 çocuğunun annesi ilk eşi Leyla’dan 8 yıl önce boşanmıştı. İddiaya göre, Mehmet Atmaca’nın 2’nci eşi için düzenlediği düğüne ilk eşi de katılmıştı ancak kızları bu evliliğe karşı çıkıyordu. Polis, cinayetin bu yüzden işlenmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Eve gideyim

Polislerin teslim ol çağrısını “Evime gitmek istiyorum” diye yanıtlayan Hülya Atmaca, silahını bıraktı ve teslim oldu.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑