YEME & İÇME

BAHAR’IN TAZELİĞİ LILU’DA YAŞANIR

Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan Lilu, “coctails&kitchen” konsepti ile şık bir ortamda, kusursuz hizmet arayanların ilk tercihi olmaya devam ediyor... Nişantaşı’nın seçkin ve dinamik mekânı Lilu’ya bahar geldi.

15 Mart 2013 Saat: 12:05
BAHAR’IN TAZELİĞİ LILU’DA YAŞANIR
BAHAR’IN TAZELİĞİ LILU’DA YAŞANIR
Cadde üzerindeki bahçesi ile yakın arkadaşların en gözde buluşma mekânı olan Lilu, bahar tazeliğinin tadının alınmaya başlandığı şu günlerde güneşin güler yüzünü sizlere hissettirmeye hazırlanıyor. Lilu’da birbirinden farklı kokteylleri deneyip, canlı DJ performansları eşliğinde arkadaşlarınızla lezzetli yemeklerinizi tadarken, aynı zamanda huzurlu bahçe ortamı sayesinde baharın enerjisini en erken sizler yaşayacaksınız. 

Yeni Menüsüyle Lilu Bahar’a hazır
Lilu, bahar ayına uygun olarak hazırlanan yeni menüsüyle de misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Lilu, mevsime uygun taze salata ve atıştırmalıklarının yanı sıra, lezzeti dilden dile dolaşan suşi çeşitleri ile de bahar ayını karşılıyor. Sıcak günlerde içinizi ferahlatacak olan yaz kokteylleri de Lilu’nun yeni menüsüne eklenirken, hiçbir yerde göremeyeceğiniz yeni kokteyl çeşitleri bu yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑