KADIN

Baharın makyaj trendi belli oldu!

İlkbaharda uygulayabileceğiniz en trendi makyaj; buğulu mor! Buğulu mor makyaj için önce teninizi bej renk bir kapatıcıyla düzgün biçimde kapatın.

28 Mart 2013 Saat: 16:01
Baharın makyaj trendi belli oldu!
Baharın makyaj trendi belli oldu!

Çok mat olmayan fondöten veya kapatıcı kullanın. Doğal görünümü sağlayan en iyi makyaj malzemeleri cildinizi de korur. Bu yüzden nemlendirme etkisi olan kapatıcıları seçin…

Göz makyajınıza başlarken hem alt, hem üst kirpiklerinizin diplerini siyah göz kalemiyle boyayın. Koyu mor tonlarda bir göz farını göz kapaklarınıza sürdükten sonra parmaklarınızın veya yarım uçlu fırçanın yardımıyla far ile kalemin iç içe geçmelerini sağlayın.
Göz kapağınızın üstünde renkleri iyice yayın. Kirpiklerin altına doğru aynı rengin açık tonlarının geçişini yaşatın. Kirpik altlarını beyaza yakın bir bej ile aydınlatın. Göz altlarınızda da aydınlatıcı kullanabilirsiniz. Porselen makyaj malzemeleri ile yapacağınız ufak rötuşlarla aydınlık bir görünüme sahip olabilirsiniz.
Allık olarak koyu pembe tonlarını tercih edin. Dudağınızda ise çok açık pembe bir parlatıcı kullanın. Ayrıca göz farınızın tonlarında oje kullanarak, bütünlüğü sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑