SİYASET

Bahçeli'den CHP'ye tepki: Kılıçdaroğlu Türk düşmanlarıyla kol kola

Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu, Türk düşmanlarıyla kol kola HDP ile poz veriyor. Aziz Atatürk’ün kemikleri sızlıyor.' dedi.

11 Mart 2019 Saat: 10:43
Bahçeliden CHPye tepki: Kılıçdaroğlu Türk düşmanlarıyla kol kola
Bahçeli'den CHP'ye tepki: Kılıçdaroğlu Türk düşmanlarıyla kol kola

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir mitinginde konuştu. Bahçeli, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde umutların Cumhur İttifakı ile yeniden yeşereceğini söyledi.

Bahçeli, “Kılıçdaroğlu'nun siyaseti iflas ederek HDP ile poz veriyor. CHP, Türk düşmanlarıyla kol kola girmekten ve aziz Atatürk'ün kemiklerini sızlatıyor ve bundan hiçbir rahatsızlık duymamaktadır. CHP, yabancı hayranlarının ve emperyalistlerin işgal altındadır.” ifadelerini kullandı.

'O SİYASETÇİLERİN DEVRİ KAPANDI'

Muhalefetin metal yorgunluğu içinde olduğu konusunda uyaran Bahçeli, 'İş yapmaktan çok laf üreten siyasetçilerin devrinin kapanması gerekiyor.' dedi.

Bahçeli, “Bu devran değişmeli. Eskişehir küllerinden doğmalı. Eskişehir hiç kimsenin tutsağı, oyuncağı, arka bahçesi değildir. Eskişehir, Türkiye'nin özetidir. Kimin bu memlekete toplu iğne kadar hizmeti dokunmuşsa 'Allah razı olsun' deriz. Yapılanları inkar etmeyiz. Zillet ittifakı gibi inkarcı değiliz. Çalışmaları yapılan hizmetleri yok saymayız çünkü Allah'tan korkar, kuldan utanırız. Eskişehir'de bir değişimin zamanı gelmiştir. Nöbet sırası Cumhur İttifakı'nındır.”

'ATATÜRK'ÜN KEMİKLERİ SIZLIYOR'

Bahçeli, CHP ile HDP'nin ittifak kurmasına dikkat çekerek: 'CHP Genel Başkanı siyaseten iflas etmiştir, HDP ile poz vermekten, Türk düşmanlarıyla kol kola girmekten, aziz Atatürk'ün kemiklerini sızlatmaktadır. Cumhuriyeti kuran CHP nerede, bugünkü CHP nerede. CHP yabancı hayranlarının işgali altındadır. CHP, Emperyalist emellerin çekim alanına girmiştir. PKK'ya el uzatan, YPG'ye umut bağlayan, FETÖ'cülerle kol kola giren zillet ittifakını sırtından silkeleyip atacaktır.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑