GÜNCEL

Bahçesinde fünye patladı

Afyonda bahçesinde ceviz toplayan 43 yaşındaki Veli Kulak, 5 Eylülde 25 askerin şehit düştüğü cephanelikteki patlamayla saçılan fünyeye dokunuca sağ elinden yaralandı

16 Eylül 2012 Saat: 22:07
Bahçesinde fünye patladı
Bahçesinde fünye patladı

Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda 5 Eylül’de 25 askerin şehit düştüğü cephanelikteki patlamanın ardından çok sayıda mühimmat etrafa saçıldı. Uzman ekipler kışla içerisinde ve dışında mühimmat arama çalışmalarını sürdürürken, merkez Kışlacık Köyü’nde bahçesinde saat 18.00 sıralarına ceviz toplayan Veli Kulak’ın eli, yapraklar arasındaki fünyeye çarptı. 

Fünyenin patlaması sonucu Veli Kulak sağ elinden yaralandı. Yakınları tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürülen Veli Kulak tedaviye alındı.

DETAYLI ARAMA TALEBİNDE BULUNACAĞIZ

Kışlacık Köyü Muhtarı Ahmet Demir, köy ve çevresinde uzman ekiplerin halen mühimmat arama çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Vatandaşların sürekli ihbarlarda bulunduğunu kaydeden Demir, "Gün içinde en az 3-5 bomba ihbarı geliyor. Uzman ekipler bu mühimmatları alarak imha ediyor. Vatandaşları sürekli dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Bölgede detaylı bir arama yapılması için talepte bulunacağız" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑