DÜNYA

Bahreyn’de sır ölüm

İnternet üzerinden tanıştığı bir adamla birlikte yaşamak için Bahreyn’e taşınan 22 yaşındaki Rus Lyubov Mezentseva, 6. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti. Olayın cinayet olup olmadığı araştırılıyor.

15 Haziran 2019 Saat: 08:43
Bahreyn’de sır ölüm
Bahreyn’de sır ölüm

22 yaşındaki Rus Lyubov Mezentseva, internet üzerinden tanıştığı erkek arkadaşıyla birlikte yaşamak üzere 4 yıl önce Körfez ülkesi Bahreyn’e taşındı. Mezentseva, kısa bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşıyla birlikte olduğu otel odasının 6’ncı katından aşağıya düşmüş olarak bulundu.

Bahreyn’de sır ölüm

AİLE OLAYIN KAZA OLDUĞUNA İNANMIYOR

Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştıran polis, gözaltıların olduğunu söylese de Mezentseva’nın ailesi yetkililer tarafından yeterince bilgilendirilmediklerini iddia ediyor. Aile, kızlarının erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra pencereden düşmesinin kaza olamayacağına inanıyor. Mezentseva’nın kız kardeşi Svetlana, “Lyubov, Bahreyn’de çalışmıyordu ve ekonomik olarak erkek arkadaşına bağımlıydı. Yine de bize her ay düzenli olarak para gönderiyordu. Onu öldürüp 6’ncı kattan aşağıya attılar” dedi. Ayrıca kardeşinin eski erkek arkadaşına defalarca ulaşmaya çalıştığını ancak başaramadığını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑