GÜNCEL

Bakan Albayrak'tan kalleş suikasta sert tepki.

PKK'nın Van'da AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi'ye yönelik kalleş suikatına Bakan Berat Albayrak sert tepki gösterdi..

2 Temmuz 2017 Saat: 11:31
Bakan Albayrak'tan kalleş suikasta sert tepki.
Bakan Albayrak'tan kalleş suikasta sert tepki.

Van'da AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi'nin PKK'lı hainlerce öldürülmesinin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak twitter'dan tepki gösterdi.

Uzantısı siyasilere, sırtını sıvazlayan, kucak açan Avrupa'ya ve tüm destekçilerine rağmen terörün kökününün kazınacağını belirten Albayrak, "Katiller siyasileri hedef alırken, siyasi uzantıları ses çıkaramayacak. Sözde 'adalet' diyenler bu katil sevicilerle aynı safta buluşacak. Siyasiler haince şehit edilirken, utanmadan, sıkılmadan, kol kola, siyasetten, adaletten bahsedecekler." açıklamasını yaptı.

Albayrak'ın twitter mesajı şöyle:
"Dün Orhan Mercan, bugün Aydın Ahi kardeşimiz terör örgütü PKK tarafından şehit edildi. Katilleri de, arkalarındakileri de iyi tanıyoruz. Katiller siyasileri hedef alırken, siyasi uzantıları ses çıkaramayacak. Sözde 'adalet' diyenler bu katil sevicilerle aynı safta buluşacak. Siyasiler haince şehit edilirken, utanmadan, sıkılmadan, kol kola, siyasetten, adaletten bahsedecekler. Bölge insanımızı bu katillere ve siyasi uzantılarına bırakmadık, bırakmayacağız. Bu hareket 80 milyonu topyekun kucaklamaya devam edecek. Şehirlerinde gösterilerine "özgürlük" diye izin verdikleri katiller siyasileri hedef alırken, Avrupa iki yüzlü terör siyasetine devam etsin.Uzantısı siyasilere, sırtını sıvazlayan, kucak açan Avrupa'ya ve tüm destekçilerine rağmen, Allah'ın izni ile terörün kökünü kazıyacağız."


.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑