GÜNCEL

Bakan Suat Kılıç'tan yurtta kalan öğrencilere müjdeli haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yurtlarda kalan öğrencilere Twitter hesabı üzerinden birbiri ardına müjdeler verdi.

7 Kasım 2012 Saat: 19:28
Bakan Suat Kılıç'tan yurtta kalan öğrencilere müjdeli haberler
Bakan Suat Kılıç'tan yurtta kalan öğrencilere müjdeli haberler
Bakan Suat Kılıç, öğrencilerin yaşadığı bir çok sorun hakkında atılan mesajları takip ettiklerini ancak herbirine tek tek cevap veremediklerini açıkladı. Bakan Kılıç ayrıca yurtlarda kalan öğrencilerin yüzünü güldürecek bir çok müjdeli haberi de Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

BATTANİYE GİDİYOR, ELYAF YORGAN GELİYOR

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Twitter üzerinden yaptığı açıklamada öğrencilerin kullandığı battaniyelerin tarih olacağını açıkladı. Bakan Kılıç yaptığı açıklamada; Yurtlarda battaniyeden elyaf yorgan ve yastık uygulamasına geçiyoruz. Daha sağlıklı, hijyenik ve yıkanabilir' dedi.

BİR MÜJDE DE İNTERNET VE YEMEK FİYATLARINDAN

Suat Kılıç ayrıca yurtlarda internet kullanımının ücretsiz olacağını da açıkladı. Protokolün imzalandığını ve altyapı çalışmalarının biter bitmez öğrencilerin hizmetine sunulacağını belirten Bakan Kılıç öğrencileri yemek fiyatları hakkında heyecanlandıracak bir açıklamada yaptı.

Bakan Kılıç şunları kaydetti; Ücretsiz internet protolünü imzaladık. Altyapı biter bitmez hizmetinize sunacağız. Yemek fiyatları üzerinde de çalışıyoruz' dedi.

Bakan Suat Kılıç, öğrencilere Twitter üzerinden seslenerek. Kendilerinin birer emanet olduklarını da açıkladı. Bakan Kılıç bu konuda da şunları söyledi; Yurtlardan yazan arkadaşlarım; tek tek cevap veremiyoruz ama taleplerinizle tek tek ilgileniyoruz. Sizler bize emanetsiniz' dedi.

Bakan Kılıç'ın bu açıklamalarının özellikle yurtlarda kalan öğrenciler tarafından olumlu şekilde ve sevinçle karşılanması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑