GÜNCEL

Bakan temmuz zammı için ipucunu verdi. Herkesin gözü bu açıklamadaydı

Bakan Vedat Bilgin temmuz zammı hakkında konuştu ipucu verdi. Bilgin, 'Enflasyon tahribatlarına karşı çalışanları korumak vazifemiz. Özel sektör emeklileri de dahil, temmuzda bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi Türkiye gerçekleştirec

14 Haziran 2022 Saat: 13:52
Bakan temmuz zammı için ipucunu verdi. Herkesin gözü bu açıklamadaydı
Bakan temmuz zammı için ipucunu verdi. Herkesin gözü bu açıklamadaydı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den temmuz zammı açıklaması.Bakan Bilgin, "Enflasyon tahribatlarına karşı çalışanları korumak vazifemiz. Özel sektör emeklileri de dahil, temmuzda bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" açıklamasını yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, enflasyon karşısında çalışanların yüzünü güldürecek çalışma yapıldığını açıkladı.

Temmuz zammı için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Bakan Bilgin, "Enflasyonun tahribatlarına karşı çalışanların emeğini korumak bizim vazifemiz. Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz" dedi.

Temmuz ayına işaret eden Bakan Bilgin, "Sadece kamu çalışanlarıyla emeklileri değil özel sektör emeklileriyle bağkurlulara da çeşitli konumlarda bulunan emekliler dahil hepsini kapsayan sadece enflasyon farkını değil onların sosyal konumlarını destekleyecek çalışma sürdürüyoruz" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑