GÜNCEL

Bakan'ın Konvoyunda Kaza

Bayburta giden Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktarın konvoyundaki ekip otosu kaza yaptı.

30 Kasım 2012 Saat: 18:56
Bakan'ın Konvoyunda Kaza
Bakan'ın Konvoyunda Kaza
Bayburt Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'ne ait ekip otosu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı takip sırasında virajı alamayarak takla attı. 

3 POLİS YARALANDI 

Erzincan'dan Bayburt'a gitmekte olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın konvoyunda bulunan Bayburt Koruma Müdürlüğü'ne ait bir araç takla attı. Kaza sonucu araç içerisinde bulunan 3 polis yaralandı. 

Erzincan'daki incelemelerinin ardından kara yolu ile Bayburt'a hareket eden Bakan Bayraktar, Demirözü ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelip, çay içtikten sonra yola devam etti. 

Bakan Bayraktar'ın aracının önünde seyreden Bayburt Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'ne ait ekip otosu şehir merkezine bir kilometre mesafede, DSİ Şube Müdürlüğü mevkisinde virajı alamayarak takla attı. 

Yoldan çıkan araçta 3 polis memuru yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi konvoydaki 112 Acil Servis ekibi yaptı. Bakan Bayraktar da yaralı polis memurlarının yanına giderek geçmiş olsun dileğinde bulundu, durumları hakkında bilgi aldı. 

Polis memurları burada yapılan müdahalenin ardından ambulansla Bayburt Devlet Hastanesi'ne götürüldü, Bakan Bayraktar da yoluna devam etti. 

YARALI POLİSLERİN DURUMU İYİ 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın konvoyunda meydana gelen kazada yaralanan polisler Fatih Cengiz, Gökhan Sarı ve Hüseyin İpek, Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hayati tehlikeleri bulunmadığı belirtilen polislerden Hüseyin İpek'in, Bayburt Valisi Hasan İpek'in yeğeni olduğu belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑