SPOR

Barcelona: Arda Turan ile anlaştık

Ve Arda Turan transferi tamam... İspanya'nın dev kulübü Barcelona, Arda Turan'ın transferi konusunda milli futbolcuya anlaşmaya varıldığını açıkladı.

7 Temmuz 2015 Saat: 06:50
Barcelona: Arda Turan ile anlaştık
Barcelona: Arda Turan ile anlaştık

Dünyaca ünlü İspanyol kulübü Barcelona Arda Turan'la transferi konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı. İspanyol devi, Arda'ya 5 yıllık sözleşme imzaladı. Barcelona, Arda Turan transferi için Atletico Madrid'e 34 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

MENAJERİ: 1.5 AYDIR GÖRÜŞÜYORDUK İMZA BİR HAFTA İÇİNDE

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut transfer haberinin ardından şunları söyledi:
Transfer için 1.5 aydır görüşüyorduk. Bir hafta içinde imza töreni olacak. Arda dünyanın en büyük kulübüne transfer oldu. Bu gurur anlatılmaz. Arda turan artık resmen Barcelona'da. Detaylara girmek için erken. İmzatı attık diğer detayları sonra açıklayacağız. Arda imza töreninden sonra konuşacak. Şu an Arda ile birlikte İstanbul 'dayız. Arda çok mutlu. Bunlar inanılmaz duygu. Arda Türkiye 'nin en pahalı transferi oldu. Benimde bir emeğim varsa transferde ne mutlu bana.

Barcelona, transfer haberini resmi twitter hesabından da duyurdu.

 OFFICIAL- @fcbarcelona announce the signing of @ArdaTuran10line Welcome Arda! pic.twitter.com/MVxHkgwOsv

 

GALATASARAY VE FENERBAHÇE 'DEN TEBRİK

Fenerbahçe Kulübü, Barcelona'ya transfer olan Arda Turan için tebrik mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Atletico Madrid'de geçirdiği başarılı yılların ardından, Türk futbolunun Avrupa'daki temsilcilerinden Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Milli futbolcumuz Arda Turan'ı tebrik eder, kendisine yeni takımında başarılar dileriz" denildi. 

Atletico Madrid'den Arda'ya veda mesajı



Galatasaray Kulübü de, Barcelona ile 5 yıllık anlaşma sağlayan eski futbolcusu Arda Turan'ı tebrik etti. Sarı-kırmızılılar, milli futbolcu için Twitter hesabından tebrik mesajı yayınladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑