MEDYA

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, televizyonda katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin konularda gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

17 Haziran 2015 Saat: 20:47
Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar
Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Habertürk TV'de gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunuyor. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

'DEMİREL TÜRK SİYASETİNE DAMGA VURDU'

- Allah rahmet eylesin. Ailesine, milletime taziyelerimi sunuyorum. Sayın Demirel Türk siyasi hayatında cumhuriyetin ikinci nesli diyebileceğimiz bir anlamda demokrasi ve kalkınma denklemi içinde çok önemli, hayat çizgisi de Türk siyasetine damgasını vurmuş önemli bir isimdir. Siyasetimize üslup incelikleri katmıştır.

- Siyasi ve sosyal hareketler de kişiler gibidir. Siyasi hareketlerin de belli aralıklarla kendi içinde muhasebe hesabı olur. Aslında 4 yılda bir de halk bir anlamda sizi bu muhasebeye teşvik eder. Bizim halkın verdiği karar karşısında yukarından bir tavırla "sen yanlış karar verdin, hadi bir daha deneyelim" demek yerine o halkın mesajın anlamak gerekiyor. Yüzde 41 bir başarıdır.

12 yıllık güç kullanımının getirdiği çok olumlu özelliklerin dışında bazı yanlış anlamalar/anlaşılmalar olabilir. Çok geniş bir kitleyle mücadele ettik. Seçimde neler yapıldığını herkes görüyor. Yine de bize kendimize bakmalıyız. Genç seçmenin bize yönelmesinde sorun yaşanıyorsa bu masaya yatırılmalıdır. Gençlere kendimizi  anlatmada bir sorun var. Yeni Türkiye için AK Parti’nin de yenilenmesi mesajını halkımız vermiştir.

Yerel yönetimde bir aksaklık varsa onu da gündeme almalıyız. Halkımıza karşı dürüst olma sorumluluğumuz var.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑