SİYASET

Başbakan Davutoğlu Mersin'de konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu Mersin mitinginde halka seslendi.

9 Mayıs 2015 Saat: 21:05
Başbakan Davutoğlu Mersin'de konuştu
Başbakan Davutoğlu Mersin'de konuştu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Mersin mitinginde halka hitap etti.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- Mersin'e, Anamur'un yörüklerine bütün sahillere selam olsun. İngiltere'de seçim oldu 3 muhalefet lideri anında istifa etti. Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş ben kazanamazsam istifa ederim diyorum siz istifa edecek misiniz?

''MASKENİ İNDİR''

- Demirtaş, batıda barış sözcülüğü, doğuda terör sözcülüğü yapma. Bazı sorular soruyorum Demirtaş'a, burada Mersin'de Yörükler, Kürtler, Araplar barış içinde yaşıyorlar. Buraları karıştırmayın. Doğu'yu, Güneydoğu'yu karıştırmayın. İlk sorum şu; senin kardeşin dağda ne yapıyor? Niye inmiyor? Niye barış için çalışmıyor? Yine soruyorum; niye 6-7 Ekim olaylarında, Doğu'daki Güneydoğu'daki kardeşlerimizi zulüm altında inletecek şekilde insanları sokaklara çıkardın. Yasin Börü diye 16 yaşındaki civan gibi bir delikanlıyı dördüncü kattan atanları niye lanetlemedin? Seçim vakti yaklaşınca şehirde barış sözcüsü, bitince terör sözcüsü, böyle iki yüzlülük olmaz. Maskeni indir, karşımıza öyle çık.

''AMERİKA'DAN REKLAMCI GETİRDİ NE OLDU?''

- Kılıçdaroğlu bana 4 yıl verin” diyor. Kılıçdaroğlu’nun o dediği şeyler Aslı Yok Yaylası gibi. Bir kampanya başlatmıştı. Milletçe alkışlama falan. Durdu o kampanya. Amerika’dan reklamcı getirdi ne oldu ona verdiği para. Nereye gittiği CHP’nin paraları.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑