GÜNCEL

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A O ÜLKEYİ SORDULAR

Canlı yayında soruları yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğana, terör örgütü PKKyı destekleyen ülkeyi sordular. İşte Başbakanın cevabı...

5 Ağustos 2012 Saat: 20:50
BAŞBAKAN ERDOĞAN'A O ÜLKEYİ SORDULAR
BAŞBAKAN ERDOĞAN'A O ÜLKEYİ SORDULAR

A Haber'e konuk olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bütün milletimizin başı sağolsun." diyerek sözlerine başladı. "Türkiye Cumhuriyeti ve aziz millet, sadeceterör örgütüne değil; terör örgütünün iplerini elinde tuttuğu canilere de terör örgütünün iplerini elinde tutan düşman ülke ve çevrelere de haddini, hududunu bildirecek güçtedir." sözlerinin sorulması üzerine Erdoğan, ülke adı vermenin şu an için sıkıntı doğuracağını söyledi. Ama bunların hangi kaynaklardan beslendiğinin belli olduğunu vurgulayan Erdoğan, komşu ülkelerde de Batı ülkelerinde de destek veren ülkeler bulunduğunu ifade etti.

"Genel ifade olarak değerlendirilirse isabetli olur." diyen Erdoğan, dağdakiler ile siyasi mücadele verenlere destek verildiğini vurguladı. Terör örgütünün cidddi anlamda medya desteği de bulunduğunu dile getiren Erdoğan, yurt içi ve yurt dışında bazı medya organlarının desteğinin olduğunu ifade etti. Terör örgütü için en önemli şeyin propagandasını yaptırmak olduğuna dikkat çeken Başbakan Erdoğan , bunu yapan yazılı ve görsel medyanın bulunduğunu kaydetti.

Medya patronlarıyla konuya ilişkin görüştüklerini hatırlatan Erdoğan ama beklenen desteği alamadıklarını vurguladı. Erdoğan, psikolojik üstünlüğü sağlamada bazı medya organlarının destek sağladığının altını çizdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑