GÜNCEL

Başbakan Erdoğan'dan İsrailli vekile tepki

Başbakan Erdoğan, 'Filistinli anneler ölsün böylelikle terörist yetiştiremezler' diyen İsrailli kadın vekile tepki gösterdi.

20 Temmuz 2014 Saat: 22:15
Başbakan Erdoğan'dan İsrailli vekile tepki
Başbakan Erdoğan'dan İsrailli vekile tepki

Hatay'da halka hitap eden Başbakan Erdoğan, Filistili kadınlar için "Öldürülen teröristlerin anneleri de ölmeli ve evleri yakılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler" diyen diyen İsrailli aşırı sağcı kadın milletvekili Ayalet Shaked'e sert tepki gösterdi. Shaked için, "Sen nasıl kadınsın ya? Senin genlerinde başka bir şey var" ifadelerini kullandı.

 
İşte Başbakan'ın o açıklamaları;
 
"FİLİSTİNLİ ANNELER NASIL ÖLMELİ DERSİN?"

"İsrail Gazze'ye ölüm yağdırıyor. Bazı İsrailliler seyir terasına çıkıyor film izler gibi bombaları izleyip alkış tutuyor. Bundan şikayetçi olan bir gazeteciyi CNN görevden alıyor. Hatta İsrail Parlamentosu'nda bütün Filistinli anneler ölmeli diyen o kadın milletvekiline dünyadan tepki yok. Sen nasıl kadınsın ya. Senin genlerinde başka bir şey var. Sen bütün Filistinli anneler nasıl ölmeli dersin? Soruyorum!.. Ey dünyadaki kadın hakları örgütleri, insan hakları örgütleri.. Siz, sizin gibi düşünen kadınlar olunca mı yanlarında oluyorsunuz?
 
"KILIÇDAROĞLU'NDAN İZİN Mİ ALAMADINIZ"

Türkiye’deki kadın örgütlerine sesleniyorum sesiniz neden çıkmıyor. Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’den izin mi alamadınız. İsrail'i zaman zaman Hitler'le kıyaslayınca rahatsız oluyarlar. Sizin yaptığınızın Hitler'in yaptığından ne farkı var. "Müslüman bir hamile kadını öldürmekten çekinmeyin" diyor. Bu alçaklık neyle izah edilebilir. İçerde İsrail'e tek laf söyleyemeyenler AK Parti'yi eleştirip kayıplara karışıyor."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑