GÜNCEL

Başbakan Yıldırım Elazığ'a gitti

Başbakan Yıldırım, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yönelik saldırının ardından bölgede incelemelerde bulunuyor

18 Ağustos 2016 Saat: 15:09
Başbakan Yıldırım Elazığ'a gitti
Başbakan Yıldırım Elazığ'a gitti

Başbakan Binali Yıldırım, bugünkü resmi kabullerinin tümünü iptal ederek olay yerine hareket etti.Başbakan Yıldırım ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Milli  Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Recep Akdağ  ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da Elazığ'a gitti.Başbakan, saldırının düzenlendiği Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde incilemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alıyor.Bu arada olay yerine ellerinde Türk bayraklarıyla giden Elazığlılar terörü protesto etti. 

YILDIRIM: 217 YARALI YARALI VAR

Başbakan Binali Yıldırım, saldırıya uğraya Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde yaptığı incelemenin ardından açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım açıklamasında bombalı saldırıda 3 polisin şehit olduğunu 217 kişinin de yaralandığını söyledi. Yıldırım'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

Bu sabah 9 civarı gördüğünüz gibi Emniyet binasının tam karşısında bomba yüklü bir aracın infilakı sonucu ilk anca 3 polisimiz şehit ve toplam 217 yaralımız hastanelere intikal ettirildi. 72 yaralı taburcu oldu.145 yaralı 5 hastanede tedavi görüyor. Yaralıların 85'i polis, 60'ı sivil. Yaralılar içinde nispeten durumu biraz daha ağır olanların sayısı 20.

FETÖ GÖREVİ PKK'YA DEVRETTİ

FETÖ 15 Temmuz'da işlevini kaybetmiş ve görevi PKK'ya bırakmıştır. Başından beri söylüyoruz. Bu terör örgütlerinin arkasındaki akıl aynı. Bu yola başkoyduk. Hiç bir terör örgütü Türkiye ile bilek güreşine giremeyecek. Milletimizin hissiyatını anlıyoruz, hepimizin canı yandı. Şehitlerimiz ve yaralılarımız var ama bir başka gerçek var. O gerçek Türkiye'nin geleceği ve aydınlık yarınlarıdır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑