SİYASET

Başbakan'dan Veda Gibi Sözler

Erdoğan, AK Parti'nin toplantısında yaptığı konuşmada,"Biz olsak da olmasak da bu öksüz yapı yükselmeye devam edecek." diyerek veda sinyali verdi

11 Mayıs 2014 Saat: 03:03
Başbakan'dan Veda Gibi Sözler
Başbakan'dan Veda Gibi Sözler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'nin Afyon toplantısında yaptığı konuşmada, adeta partisine veda etti, "Kalsak da gitsek de, yüreğimiz her zaman ferah, müsterih olacaktır" dedi.

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun "darbe" olduğunu tekrarlayan Erdoğan, ilk kez 17 Aralık sonrasına ilişkin planlardan bahsetti. Erdoğan, MHP, CHP ve Ak Parti'den ayrılanların bir "koalisyon hükümeti" kuracaklarını, kendilerinin ise "Yassıada benzeri mahkemelerde yargılanmalarının planlandığını" söyledi.

Ak Parti'nin 3 dönem kısıtlamasından taviz verilmeyeceğinin işaretini bir kez daha, güçlü ifadelerle veren Başbakan Erdoğan, Sabah saatlerinde Danıştay'da yaşanan olaya değindi, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na, daha önce Anayasa Mahkemesi üyeleri için kullandığı, "cübbeni çıkar da, siyasete gel" çağrısını yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasında en ilginç bölümlerden biri de, muhalefetin matematik hesapları konusunda espriler yaptığı bölüm oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑